Hur var artikeln?

1501120cookie-checkGI Joe Spin-Off Movie enligt uppgift Race-Swaps Snake Eyes For Asian Lead
Underhållning
20 augusti 2019

GI Joe Spin-Off Movie enligt uppgift Race-Swaps Snake Eyes For Asian Lead

En av de mest populära GI Joe karaktärer är den rustningsklädda ninja, Snake Eyes. Han har vanligtvis varit en amerikan som tränats som ninja sedan barndomen, idrottsligt blont hår och skön hud. Medan karikatyrerna aldrig visade hans ansikte, behandlades vi vanligtvis med små glimtar av hans hud eller hår under intensiva stridsekvenser, och berättade att han var en blondhårig amerikan. Tja, hans amerikanska arv återkopplas och nu är han tävlingsbaserad för den kommande spin-off-filmen kring den tysta ninja.

Enligt Hollywood Reporter, stjärnan i Crazy Rich Asians, Henry Golding, har enligt uppgift landat huvudrollen som Snake Eyes.

Spin-off är tänkt att vara startkudden för en mjuk / hård omstart av Paramount's GI Joe live-actionfilmer, som ursprungligen innehöll två utflykter, en med Channing Tatum och Marlon Wayans i huvudrollen, och den andra med The Rock och Bruce Willis.

Som många av er vet, spelades Snake Eyes i de tidigare två filmerna av Ray Park av Darth Maul-berömmelse. Vi såg aldrig hans ansikte som en vuxen, men de visade att han var en gråhårig, rak vit hane som barn.

Men vänstermediernas propagandister jublar redan över nyheterna och hävdar ras-swapen som en seger varv för mångfald ”, vilket normalt innebär att de ersätter roller som vanligtvis är anslutna av vita skådespelare med POC.

Som påpekats av Inverse.

”Att casta en asiatisk skådespelare (Golding är brittisk-malaysisk) för att framställa Snake Eyes känns som en allvarlig kurs-korrigering som känns för länge. Det är också bara roligt, för varför täcka Henry Goldings ansikte? Återigen hade 20th Century Fox inga problem att bränna Ryan Reynolds mugg för Deadpool, och dessa filmer har samlat ett vansinnigt belopp. Kanske liknande framgång kunde följa Golding till filmen Snake Eyes.

Med tanke på att Snake Eyes inte talar och vi inte ser hans ansikte, har jag ingen aning om hur de anser att detta är en vinst när Henry Golding inte kommer att prata och du inte kommer att se honom? Såvida de inte retcontrollerar karaktären lite mer och får honom att tala, och får honom att ta av sig hjälmen mycket, liksom Judge Dredd film med Sylvester Stallone.

mNGANtf

Alternativt kan detta vara en swerve av Paramount, och kanske blir Golding faktiskt gjuten som den asiatiska ninja, Storm Shadow?

I dagens Clown World hoppas det uppenbarligen för mycket.

[Uppdatering:] Enligt Bindande i serier, den ursprungliga skaparen av Snake Eyes, Larry Hama, chimade in på den potentiella gjutningen av Golding som den ikoniska ninja, ger ut ett uttalande som plockades upp av Hisstank, där han sa ...

"Vissa människor säger att casting" fixar "karaktären av Snake-Eyes, men jag håller inte med. Jag hade velat hålla honom tvetydig tills HASBRO införde Storm-skugga som den enda asiatiska karaktären och gjorde honom till en dålig kille. Jag bestämde mig för att "fixa" det genom att lägga sig i hans bakgrund och gradvis förvandla honom till en bra kille. Det är därför Snake-Eyes är en vit kille. ”

Bounding Into Comics länkar också till en video från Clownfish TV, som delade bilder av Snake Eyes från den ursprungliga serietidningen där de visade att han verkligen hade blont hår och blå ögon.

Hur som helst, gjutningen av Golding har inte bekräftats ännu av Paramount. Så det finns fortfarande en liten del av hopp om att han kanske inte är Snake Eyes och tävlingsbytet är felriktning, men om de bekräftar nyheterna - och tyvärr har Hollywood Reporter sällan någonsin fel med sina nyhetsrapporter - då betyder det ännu en race-swap har inträffat och en annan franchise har fallit.

(Tack för nyhetstippet giftofgab247)

Annan underhållning