Hur var artikeln?

1498624cookie-checkSudden Strike 4 Cheats Aktivera God Mode, obegränsat bränsle
FUSK
3 augusti 2019
4.24 min läs

Sudden Strike 4 Cheats Aktivera God Mode, obegränsat bränsle

Sudden Strike 4 Cheats - Kite Games och Kalypso Media's Plötsliga Strike 4 är ett av få strategispel i realtid den senaste generationen som verkligen har lyckats fånga hjärtat och känslan av ett historiskt andra världskrigstrid från alla håll. Det stämmer, du får spela som de allierade eller axlarna, något som många andra politiskt motiverade studior förbjuder.

Det är dock genom att inkludera dessa alternativ som spelare har funnit sig ha förälskat sig i Kite Games RTS -titel för PC, PS4 och Xbox One, och för er som fortfarande är kär i spelet finns det några uppdaterad Plötsliga Strike 4 fusktränare tillgängliga för dig att granska.

Den första tränaren kan laddas ner gratis från över till Herr Antifuns forum.

Du har nu möjlighet Plötsliga Strike 4 fusk tillgängliga i tränaren anges nedan:

Oövervinnlighet

Ingen spårskada

Ingen motorskada

Obegränsad ammo AP

Obegränsad ammo HE

Tränaren uppdaterades nyligen för att tillgodose den senaste korrigeringen för Plötsliga Strike 4, så du borde kunna använda tränaren utan problem.

Nu är höjdpunkten för denna specifika tränare att den fokuserar på mycket av stridsvagnens sida, med obegränsad ammunition och oändlig hälsa för dina enheter. Det är inte den perfekta tränaren, men en gratis tränare betyder att du inte tappar något för att ge den här dåliga pojken ett test. Om det passar dig, bra.

Om det inte är det? Nåväl, gå vidare till nästa ... precis som äktenskap.

Det finns en andra fusktränare som kan laddas ner från och med på MegaDev.info.

Denna Sudden Strike 4 fusk tränare har följande fusk:

Oändlig prestige

Oändligt bränsle

Ingen prestige färdighet cooldown

Gudaläge

Oändlig ammunition

Nu ger denna specifika tränare dig möjlighet att använda gudsläget på alla dina enheter. Detta Sudden Strike 4 fusk gud-läget fungerar i princip som många andra, vilket betyder att din enhet inte kommer att ta skada så länge skadan de tar inte överskrider deras maximala hälsa. Så det finns något av en varning här till gudsläget fusk.

Men MegaDev-tränaren har några lite mer unika funktioner när det gäller att kunna ge dina enheter högsynthet, så att de kan se längre än vad de kunde tidigare. Detta är användbart om du inte vill fuska för illa, men du behöver dina enheter för att se igenom dimman av krig under ett specifikt segment. Den snabba brandfusk i kombination med den oändliga ammunitionen fungerar också som en mycket unik kombination.

Om fusk från MegaDev-tränaren inte räcker för dig, finns det också tränaren från WeMod.

Tränaren sportar följande Plötsliga Strike 4 fusk:

Oändlig hälsa

Obegränsat med ammunition

obegränsad Bränsle

Obegränsad prestige

Det är en enkel sats med Sudden Strike 4 -fusk, men de är alla fritt tillgängliga och du behöver inte oroa dig för några premiummedlemskap som påverkar tillgängligheten av dessa fusk.

Tränaren uppdaterades också nyligen för att matcha den senaste versionen av Plötslig strejk, som gjorde ett antal fixingar och kompatibilitetsuppdateringar för det övergripande spelet.

Om du är villig att kopiera till ett premiummedlemskap kan du få tillgång till tränaren på fuska händer.

Du har nu möjlighet Sudden Strike 4 Cheats tränaren har följande fuskalternativ:

Super HP

Svag HP

Massiva skärmförstärkningspoäng

Ge alla kampanjdiscipliner

Obegränsad Ammo / Objekt

Så det här är en intressant tränare eftersom du förutom de grundläggande fuskhälsan, ammunitionen och bränslet Sudden Strike 4 -fusk också har tillgång till att ta bort krigets dimma, vilket verkligen är användbart om du vill planera striden baserat på varje enhet redan på fältet. Det gör det mer som ett traditionellt möte till skillnad från de mer öppnade skärmkartorna i Company of Heroes.

Tränaren från Cheat Happens uppdaterades också nyligen, precis som de andra tränarna, så det borde fungera med de senaste DLC-utvidgningarna och uppdateringarna som finns tillgängliga för Plötsliga Strike 4.

Sist men inte minst är ett gratis fusktabell för Cheat Engine, som du kan få från Fearless Revolution.

Tabellen innehåller följande fusk för Plötsliga Strike 4:

Odödlig

Fullständiga enhetsresurser

oändlig Bränsle

Oändlig ammunition

Minsta prestige

Så du får tillgång till alla grunderna från de andra tränarna, såsom oövervinnbarhet och oändlig ammunition och bränsle, men det sportar också enhetens seriens syn, vilket kommer att minska krigets dimma och det har förmågan att minska omlastningstiderna och öka brandpriser. Så i princip allt du behöver för att äga dina motståndare på slagfältet.

Det finns dock ett silverfoder till Cheat Engine-tabellerna: de fungerar bara för den nuvarande versionen av spelet som bordet skapades för. Om spelet uppdateras eller modifieras med en patch, kommer tabellerna troligen att sluta fungera. Så det är något att ta hänsyn till när du använder Cheat Engine jämfört med de andra tränarna, som ofta är utformade med ett visst mått av framtida korrektur.

Hur som helst bör det vara självklart att oavsett om du använder fusk i PC-versionen av spelet eller på en moddad PS4 eller Xbox One, så vill du absolut undvika att spela med fusk online, så att du inte hittar dig själv VAC förbjuden på Steam eller ditt Gamertag förbjudet från Xbox Live, eller ditt PSN-ID förbjudet från PlayStation Network.

Så kom ihåg, fuska alltid ansvarsfullt!

För mer info on Plötsliga Strike 4, gärna besöka tjänstemannen Kalypso Media webbplats.

Andra FYTTER