Hur var artikeln?

1502100cookie-checkPredator: Hunting Grounds Gameplay Trailer Disappoints With Technical Hiccups
Media
25 augusti 2019

Predator: Hunting Grounds Gameplay Trailer Disappoints With Technical Hiccups

Illfonic Games ' Predator: Hunting Grounds äntligen fått sitt länge efterlängtade spel avslöja på årets GamesCom. Spelet trailern var retad i veckor vilket leder upp till GamesCom, med Illfonic och Sony som ger spelare små informationsminnen för att få potentiella fans aptit.

Men levde den stora avslöjaren upp till hype? Meh.

Det största problemet är inte konceptet, som verkligen verkar vara riktigt coolt, det största problemet är de tekniska problemen som dyker upp i släpvagnen som pubescent flickor beskurna på Jeffrey Epsteins Lolita Island.

Men innan du kommer in i den snygga, kan du titta på trailern från GamesCom nedan, med tillstånd av Gamespot.

Kärnan i spelet är att en grupp spelare tar rollen som paramilitära trupper som skickas in för att fullfölja specifika uppdrag.

Nu är den här delen av spelet faktiskt lite coolt, eftersom det är precis som din vanliga militära skytt. Du kommer att behöva sammankalla med dina truppkamrater, arbeta tillsammans för att snyggt ta bort fiendens NPC: er och slutföra den utsedda uppgiften.

I detta avseende, Predator: Hunting Grounds spelar som en vanlig biljett för första personens militärskytt, inte till skillnad från Call of Duty or Operation Flashpoint. Men saker och ting tar en definitivt annorlunda vändning när rovdjuret dyker upp, som har till uppgift att ta ut både datorstyrda NPC: er och den mänskliga paramilitära truppen.

Så det är ett asymmetriskt stridsspel med några snygga element i spelet.

Problemet är dock att det här spelet ser janky ut som pokker.

Jag vet att det fortfarande är ett år från frisläppandet, men ramfrekvensfallet var astronomiskt. Animeringens ojämnhet, den styva sikten och den super dumma AI fick det här spelet att se riktigt, riktigt imponerande ut.

Illfonic har en hel del arbete som läggs framför dem om de förväntar sig att detta är något mer än ett skrattande lager, för det finns inget sätt att de kan driva detta ut på marknaden med många av de bländande fel som visas.

Återigen är den goda delen det Predator: Hunting Grounds är fortfarande kraftigt under taket av utveckling, och så det finns gott om tid att stryka ut alla de många, många, många rynkor som visas här. Huruvida de kan få allt att fungera rätt och ordentligt på PS4 till 2020 är en helt annan historia.

andra media