Hur var artikeln?

1505961cookie-checkFIFA 20 fusk tar bort trötthet, fryser timer, super oändliga poäng
Blogg
22 September 2019
3.34 min läs

FIFA 20 fusk tar bort trötthet, fryser timer, super oändliga poäng

Elektronisk konst' FIFA 20 lanseras på PS4, Xbox One och PC mitt i en orkan av tryck från vissa skyddsgrupper till extrahera allt bytet som spelar av EA: s giriga affärsmetoder. Även om du bestämde dig för att ta en kopia av FIFA 20 och ville fuska dig till toppen av topplistorna, det finns några verktyg för det.

Den första tränaren är tillgänglig gratis från över på Herr Antifun forum.

Följande FIFA 20 fuskalternativ finns i tränaren:

Obegränsad uthållighet hem

No Fatigue Home

Obegränsad uthållighet borta

Ingen trötthet borta

Super Training Score

Tränaren är gratis och det finns inga speciella krav för att få den igång på Origin-utgåvan av FIFA 20.

Det fungerar också med den senaste versionen av spelet, så det ska fungera utan problem.

Den andra tränaren är tillgänglig gratis också från WeMod.com.

Tränaren innehåller följande fusk för FIFA 20:

Obegränsad uthållighet hem

No Fatigue Home

Obegränsad uthållighet borta

Ingen trötthet borta

Super Training Score

Det är samma fusk som dem från Mr. Antifun-tränaren. Den största skillnaden är att du kan komma åt tränaren direkt från WeMod-appen om du redan har den, istället för att behöva ladda upp en annan tränare varje gång du går för att starta upp ett annat spel. WeMod-appen fungerar som en tränaransvarig så att du enkelt och bekvämt kan komma åt alla dina fusktränare från ett ställe.

Den tredje tränaren finns både i gratis- och premiumformat från över MegaDev.info.

De fuskar som finns i FIFA 20 tränare listas nedan:

+ 1 Målets första lag

-1 Mål första laget

+ 1 Målgruppens andra lag

-1 Målet andra laget

+ 1 Punktmultiplikator (i träning)

Bästa resultat i simulerad träning.

Dessa fusk skiljer sig något från vad du får i de andra tränarna, och fokuserar mer på din poäng och ökar din profilstatistik genom träning.

De fria fuskarna i tränaren inkluderar att lägga till eller ta bort poäng från första laget, även känt som hemmalaget. Fördelen med detta är att om du spelar i karriärläge och du är hemmalaget kan du helt enkelt lägga till en poäng till ditt lag för att få en enkel vinst. Om du spelar som bortalag, använder du bara felet för subtraktion för att minska motståndarens lag. Du kan mycket enkelt vinna oavsett på vilket sätt du skär av vaniljsås.

Det finns också en premiumtränare tillgänglig från över till fuska händer.

Tränaren har följande fusk för FIFA 20:

Lägg till poängteam 1

Lägg till poängteam 2

Återställ spelklockan

Lägg till Game Clock Time

ingen trötthet

Visa mer

Visa mindre

De har några fler alternativ än vad du får i de andra gratis tränarna, inklusive att kunna redigera vecko och budget och överföringsbudget. Du får också träningsfusk tillsammans med förmågan att manipulera spelets tidsklockor.

Som nämnts ovan är tränaren premium, så du måste bli registrerad medlem i Cheat Happens för att använda verktyget.

Om du inte vill betala för tränare kan du använda ett annat gratis alternativ i form av fusktabeller. Det finns ett gratis fusktabell för Cheat Engine du kan ta tag på från och med på Github.com.

Fusktabellen låter dig:

Redigera karriär

Redigera karriärkalender

Player Edit

Player Name Edit

Överför redigering

Tabellerna innehåller många alternativ och funktioner, så mycket att det finns en ganska detaljerad guide för hur man använder varje del av bordet och hur man redigerar de olika fasterna för spelarna, lagen och klubbarna.

Det är ett ganska detaljerat fuskalternativ för de som vill få ett ben på tävlingen. Naturligtvis vill du förmodligen inte använda tränaren när du spelar online, annars kan du se att ditt Origin-konto blir känt. På samma sätt, om du försöker använda fusktabellen på en modderad version av en Xbox One eller PS4 och försöker spela online, kan du ganska enkelt hitta på att du tappar ditt PSN-ID eller Xbox Live-konto till den oöverträffade användningen av en banhammer.

Övriga nyheter