Hur var artikeln?

1504460cookie-checkGreedfall Cheats Sports Unlimited Health, XP, Magic
Blogg
11 September 2019
4 min läs

Greedfall Cheats Sports Unlimited Health, XP, Magic

Spindlar och Focus Home Interactive's Greedfall släpptes för PC, PS4 och Xbox One. Fuskmakare var snabba med att få arbete på bord och tränare för det nya action-RPG från skaparna av Mars War loggar och den Technomancer. Du kan få tag på några fria och premiumcheats för spelet om du har PC-versionen av titeln eller en kopia på en moddad konsol.

Den första fuskutbildaren är tillgänglig för nedladdning från över på Cheat Evolution.

Tränaren innehåller följande Greedfall fusk:

Aktivera tränare

Oändlig hälsa

obegränsad magi

obegränsad XP

Obegränsade Skill Points

Visa mer

Visa mindre

Tränaren är också en del av Cheat Evolution-appen, så du kan använda alla andra fusk som är tillgängliga via andra tränare som finns i eller tillgängliga via appen. Det är väldigt likt hur WeMod är uppsatt, där får du appen och sedan kan du komma åt alla tillgängliga tränare för olika spel som stöds genom appen.

På tal om tränarappar ... det finns en gratis tränare som kan laddas ner på WeMod sida.

Tränaren arbetar med WeMod-appen och har följande fusk för Greedfall:

Oändlig hälsa

obegränsad magi

obegränsad Fury

obegränsad Gold

Obegränsade fällor

Visa mer

Visa mindre

Tränaren är gratis att använda, med alla de grundläggande nödvändigheterna för att fuska dig igenom spelet, få tillgång till obegränsad hälsa, magi eller raseri för att stärka ditt lags förmåga under strid.

Ungefär som Cheat Evolution-tränaren kan du också manipulera dina skicklighetspoäng, attributpoäng och talanger både för din huvudkaraktär och dina lagkamrater. Det saknas några andra tillgängliga alternativ i Cheat Evolution-tränaren, men kanske med lite tid och uppdateringar kommer vi att se några av de andra funktionerna dyka upp i WeMod-tränaren.

Medan vi är föremål för gratis tränare, finns det också en gratis tränare från över på Herr Antifun forum.

Tränaren innehåller följande Greedfall fusk:

Oändlig hälsa

obegränsad magi

obegränsad Fury

obegränsad Gold

Obegränsade fällor

Visa mer

Visa mindre

Tränaren är densamma som den från WeMod, bara du behöver inte WeMod-appen för att använda tränaren. Som nämnts är det helt gratis att använda, och du kan komma åt det genom att helt enkelt logga in på Mr. Antifun-forumet och ladda ner det från tråden.

Tränaren arbetar med den senaste versionen av Greedfall, och så du bör inte ha några problem med att använda den för att fuska dig igenom huvudkampanjen eller sido-uppdragen eller vad du än planerat att använda tränaren för.

Det finns också en premiumtränare att ladda ner från över på Cheat Happens.

Du har nu möjlighet Greedfall tränare sport följande alternativ:

Oändlig hälsa

obegränsad Mana

obegränsad Fury

Obegränsad förbrukningsvaror / ammunition

Obegränsad vikt

Visa mer

Visa mindre

Även om den här tränaren kräver ett premiummedlemskap med Cheat Happens, innehåller den massor av alternativ som inte är tillgängliga i de andra tränarna, särskilt möjligheten att modifiera varje individuell egenskap efter eget tycke eller att enkelt skapa eller uppgradera föremål för din huvudkaraktär eller lagkamrater .

Det är en användbar tränare för människor som vill mikrohantera sitt parti och bara modifiera eller ändra vissa aspekter av spelet istället för att bara gå all-in med gudsläget och obegränsade föremål och pengar.

Sist men inte minst är ett gratis fusktabell för Fearless Cheat Engine. Du kan ladda ner tabellen från Orädd Revolution forum.

Tabellen innehåller följande fusk för Greedfall:

Oändlig hälsa

obegränsad magi

obegränsad XP

Obegränsade färdighetspoäng (REDIGERBAR)

Obegränsade attributpoäng (REDIGERBAR)

Visa mer

Visa mindre

STNs fusktabell ger dig allt du kan begära och sedan några. Det har också nästan många av samma alternativ som premiumtränare.

Om du har spelet på PC kan du använda cheats just nu. Spelet är för närvarande tillgängligt på ånga store och andra deltagande digitala distributionsställen, tillsammans med PS4 och Xbox One för $ 49.99.

Glöm inte att du kan använda en professionell uppsats- och pappersskrivningstjänst, EssayService, för att ta hand om dina akademiska uppgifter. 

Gör vad du verkligen gillar och låt yrkesverksamma ta hand om dina betyg. Lyckligt spel!

Övriga nyheter