Hur var artikeln?

1505060cookie-checkThe Surge 2 Story Trailer Se The World In Turmoil
Media
15 September 2019

The Surge 2 Story Trailer Se The World In Turmoil

Focus Home Interactive släppte en ny trailer för Surge 2 precis före sin 24th släpp i september i slutet av månaden. Trailern är historien trailern, med fokus på spelets berättelse och vilken roll spelar-karaktären tar i händelserna som utvecklas.

Trailern beskriver hur mänskligheten försvinner och att de enda val som mänskligheten har kvar är evigt liv eller glömska.

Vi ser att parasiten naniter från originalet Surge Fortsätt att sprida sig runt världen som en pest och tvinga spelarkaraktären till en tumultig situation där de måste kämpa för att överleva mot freaks, biohazards och mekaniska monstrositeter.

Du kan kolla in trailern nedan.

Jag måste vara helt ärlig här, jag gillar inte att det finns en värld på spel i motsats till den mer personliga resan från det första spelet.

I originalet spelade du en kille som var en kram som genomgick en procedur för att använda ett cybernetiskt exoskelett för att förbättra sin rörlighet. Den personliga resan tog en upprivande vändning när det exoskelet som han fick visade sig vara en stridsrigg, och anläggningen där han gick för att få förfarandet gjordes blev ett byte för ett experiment som gick fel och överskreds med de tidigare nämnda naniterna.

I den första Surge berättelsen eskalerade när resan fortsatte, från en enkel överlevnadsuppgift till att försöka förhindra Creo Corporation från att förstöra planeten.

Kanske Surge 2 kommer att hålla sin berättelse grundad till en början och utvidgas därefter, men den personliga beröringen är vad jag trodde hjälpte till att få det första spelet ner till en mer trovärdig och desperat nivå som fick spelare att känna sig mer knutna till handlingen. Vi får se om Deck 13 kan uppnå samma känsla med Surge 2.

Du kan leta efter spelet som släpps på Xbox One, PS4 och PC från och med 24 september.

andra media