Hur var artikeln?

1505810cookie-checkYS Net Senaste Shenmue 3-uppdatering täcker återbetalningar och revision av PC-alternativ
Blogg
21 September 2019

YS Net Senaste Shenmue 3-uppdatering täcker återbetalningar och revision av PC-alternativ

YS Net har kommit med en ny Shenmue 3 uppdatering avseende återbetalningar och PC-alternativsrevision i uppdatering 114 #. Det kontroversiella spelet som är Shenmue 3 kommer att släppas för PC via Epic Games Store, PS4 och Xbox One den 19 november 2019

Efter hela Epic Games Store-växeln och efter löfte om en Steam-utgåva, många Shenmue 3 fans aktiverade YS Net för sin otroliga drag.

Med tanke på att Epic Games Store-exklusiva och Kickstarter-projekt kan göra allt mycket klibbigt, banar det vägen för ett otäckt recept, varav ett av YS Net och Deep Silver uppfylldes med Shenmue 3.

Efter upprörelsen angående "inga återbetalningar" -policyn för dem som ville ha en Steam-nyckel har Ys Net backtrackat i frågan om återbetalning och erbjudit följande information via uppdatera 114 #:

"PC Option Revision

 

Observera följande revidering avseende tillgänglighet för PC-optioner.

 

I den tidigare uppdateringen om belöning av PC-version tillkännagavs följande alternativ för PC-versionen (Epic Games Store):

 

"Om du väljer antingen PC Physical eller PC Digital-versionen kommer ett alternativ att också få en Steam-nyckel ett år senare vara tillgängligt."

 

Eftersom förhandlingar med Valve pågår kan vi inte göra ett fast åtagande vid denna tidpunkt när det gäller tillgängligheten av Steam-nycklarna.

 

Förfrågningar om ångnycklar kommer att accepteras genom undersökningen, men det finns möjlighet att ångnycklar i slutändan inte kommer att distribueras beroende på förhandlingar med Valve. Ett meddelande kommer att publiceras i uppdateringarna med resultatet av förhandlingarna.

 

Vi ber om ursäkt för denna revidering av det tidigare angivna PC-alternativet. ”

Brevet beskriver senare detaljer om förmågan att återbetala spelet, vilka stödare som redan hade valt PC-versionen av Shenmue 3 (vid tidpunkten för undersökningen skickas igen) är berättigade till återbetalning. Återbetalningsbegäranden accepteras endast genom stödundersökningen under undersökningsperioden:

"Återbetalningsberättigande och detaljer

 

Återbetalningsberättigande

 

Stödare som redan hade valt en PC-version av spelet vid undersökningstillfället skickar igen kommer att få bidrag. Observera att stödjare som valde en PS4-version inte kommer att vara berättigade.

 

Återbetalning

 

Återbetalningsbegäranden accepteras endast via stödundersökningen under undersökningsperioden.

 

Tidpunkten för återbetalning kan variera beroende på betaltjänst och transaktionsstatus. Det kan ta 20 arbetsdagar till 3 månader från det att återbetalningsbegäran görs tills återbetalningen har slutförts.

 

Vi lovar att fortsätta med behandlingen av återbetalningsbegäran snabbt och pålitligt, men på grund av det faktum att kampanjen nu är 4 år på, tillsammans med komplexiteten i transaktioner och system för betalningstjänstsystem, ber vi om din förståelse att behandlingstiderna kan variera beroende på individuella transaktionsförhållanden.

Uppdateringen omfattar också hur belöningar i spelet för stödmän som begär en återbetalning planeras att tas bort, men vissa människor kan stöta på fall där det inte kan vara möjligt att ta bort dem. Dessutom kommer återbetalningen av Kickstarter-stödmottagarna att ske via PayPal:

Återbetalningar och belöningar i spelet

 

Belöningar i spelet för stödmän som begär återbetalning planeras att tas bort, men det kan finnas fall där borttagning kanske inte är möjlig. Vi ber om din förståelse för att produktionen av belöningar i spelet har varit väl igång och att det är svårt att ändra implementerat innehåll i detta utvecklingsstadium.

 

Betalningstjänster för återbetalningstransaktion

 

Kickstarter-stödare kommer att återbetalas via PayPal. Ett PayPal-konto kommer att behövas för att transaktionen återbetalas. Vi ber ditt samarbete och ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan orsaka.

 

Slacker Backers och uppgradering / tilläggsköp återbetalas antingen via PayPal eller Softbank Payment, beroende på ditt ursprungliga val av betalningstjänst. ”

Tillbaka i slutet av augusti vill Yu Suzuki (över YS Net) göra nästa Shenmue spel men behöver Shenmue 3 att sälja bra trots att Tim Sweeneys fick pengar. Med andra ord, vi ser efter allt detta röran med Shenmue 3 's Kickstarter-kampanj om en fjärde utbetalning kommer att realiseras.

Övriga nyheter