Hur var artikeln?

1577631cookie-checkContra Rogue Corps Cheats ger dig oändliga liv, obegränsad hälsa
Blogg
1 oktober 2019
3 min läs

Contra Rogue Corps Cheats ger dig oändliga liv, obegränsad hälsa

Åh pojke, Konami skruvade verkligen pooch på detta spel. Contra Rogue Corps får en jävla massa välförtjänt hat för att inte bara avvika från den beprövade formeln, utan också för att göra livet surt för PC-spelare genom att förse dem med konsolernas bönder, som hårdlåsta ramar -hastigheter vid 30 fps, problem med att hantera upplösningar över 1080p och värst av allt... ingångsfördröjning. Aj. För alla stackare som laddade ner den här magen, det finns några fusk tillgängliga för att lindra smärtan, men inte mycket.

Den första tränaren är gratis tillgänglig från och med på Cheat Evolution.

Tränaren har följande Contra Rogue Corps fusk:

Aktivera tränare

Oändlig hälsa

En träff dödar

Ingen Vapen Överhettning

obegränsade bomber

Visa mer

Visa mindre

I grund och botten finns allt där för att göra det lätt för dig att ta dig igenom Contra Rogue Corps utan att behöva hantera ingångsfördröjningen för att få dig dödad eller att ramdropparna kostar dig en vinst. Heck, kanske ökar spelhastigheten till och med fixar det hemska 30fps-locket på PC? Kan vara värt ett försök.

Det finns en andra tränare att ladda ner från och med på MegaDev.info.

Tränaren har följande fusk för Contra Rogue Corps:

Läka spelaren

+ 1 Life

Endast 1 Life kvar

Låg hälsa

+ 1 Bomb

Visa mer

Visa mindre

Tränaren stöder både gratis- och premiumalternativ. Det finns fyra olika Contra Rogue Corps gratisfusk, inklusive dålig hälsa, bara ett liv kvar, förmågan att ge dig själv ett extra liv och att omedelbart läka spelarkaraktären. Det är inte de bästa gratisfusken, men de räcker för att ta dig från poängen till poängen utan att hoppa över ett slag.

Premiumfusk är definitivt mycket mer användbart, allt från att få enkla dödar till att aktivera gudsläget. De flesta av de roliga fuskarna ligger bakom de mer avancerade premiummedlemskapen, så det är något att tänka på.

Det finns en tredje tränare som du kan ladda ner från över på VGTrainers.com webbplats.

De fuskar som finns i Contra Rogue Corps tränare listas nedan:

Gud Mode / Ignorera skada

Oändliga liv / försök på nytt

Våra våningar är inte överhettade

Oändliga raketer

Rapid Fire

Visa mer

Visa mindre

Det är många av samma fusk som finns i de andra tränarna, så det finns inte mycket att säga om det.

Den största frågan är naturligtvis Konamis cash-grab-taktik för en skräp-utflykt för en av de mest älskade och nostalgi-drivna franchisarna där ute.

Allt de behövde göra var att ta den gamla formeln, piffa upp grafiken, göra den hård som spikar, hålla den sidscrollande och kalla det en dag. Det är allt. De kunde ha anlitat några indie-devs som var fans av serien för evigt, och de skulle ha tagit fram ett platinasäljande spel som alla fans skulle ha älskat med bara två års arbete och en stram budget, mycket tycka om sonic Mania.

Men nej, Konami var tvungen att gå och fixa allt genom att agera som en dollargalen mafioso som bara bryr sig om att tjäna pengar på varumärken och samtidigt leverera skräp i gengäld.

Hur som helst, Contra Rogue Corps är ute och finns tillgänglig på ånga store för PC, men det är en trasig röra och du måste antingen vänta på en patch för att den ska fixas eller hoppas att vissa modders ger den lite ömhet, kärlek och omsorg. Alternativt kan du undvika spelet helt och bespara dig själv hjärtesorgen. För personer med en förkärlek för masochism kan du ta en kopia av spelet till Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One.

Övriga nyheter