Hur var artikeln?

1573260cookie-checkAzur Lane Crosswave Heads To Steam In Early 2020
Blogg
1 November 2019

Azur Lane Crosswave Heads To Steam In Early 2020

Idea Factory International tillkännagav det Azur Lane Crosswave, det tunga tredjepersonsskjutspelet med fan-service som ursprungligen startade på den mycket censur tunga PS4, kommer att ta sig till Steam i början av 2020.

RPG Site hämtade nyheterna från en tweet som gjordes av det officiella Idea Factory International-kontot, som offentliggjorde nyheterna den oktober 31st, 2019.

Med tanke på Steams inkonsekventa förbud av spel i anime-stil, är det trevligt att veta att Idea Factory lyckades få den fansvänliga tunga tredjepersonsskytten godkänd för lansering på Valves ”smakpolisen” -drivna tjänst.

Höjdpunkten är att detta innebär att spelet kommer att bli föremål för massor av saftiga och läckra läckra mods från mycket öppna och obegränsade modders. Och vi vet alla vad det betyder ... eller hur?

Steam-utgåvan kommer också utrustade med kinesiska och japanska undertexter, tillsammans med engelska support.

Som påpekats av RPG Site kommer det också att finnas en begränsad utgåva tillgänglig direkt från IFI och Limited Run Games för PS4 som kommer med ett stålspelfodral, en samlarbox, en inbunden konstbok, en Shinakaze-figur, en Sakura Empire standee , en emaljstiftuppsättning och det officiella soundtracket.

Den begränsade upplagan kommer inte att göras tillgänglig förrän 2020, men spelet är för närvarande tillgängligt just nu i Japan med tillstånd av Compile Heart.

Jag är nyfiken på om den västerländska versionen på PS4 kommer att genomgå någon form av censur, eller om den kommer att vara densamma som den japanska versionen. I vilket fall som helst kan du förvänta dig att PC -versionen åtminstone drar nytta av moddingstöd, förutsatt att Valve inte drar några sista minuten -shenanigans och hindrar den från att släppa som de gjorde med Taimanin Asagi.

(Tack för nyhetstippet MaverickHL och Richard Gristle)

Övriga nyheter