Hur var artikeln?

1568470cookie-checkDarksiders Genesis Cheats Sport Super Horse Speed, God Mode, Infinite Ammo
Blogg
9 December 2019
3.12 min läs

Darksiders Genesis Cheats Sport Super Horse Speed, God Mode, Infinite Ammo

Det finns en mängd fusk tillgängliga för Airship Syndicate och THQ Nordic Darksiders Genesis. Spelet kom ut för Nintendo Switch, PS4, Xbox One och PC tillbaka den 5 december 2019 till ganska positiva recensionspoäng från faktiska spelare. Om du råkade hämta en kopia och ville testa några av fuskarna på PC-versionen av spelet kan du göra det just nu.

Den första fuskutbildaren är tillgänglig för nedladdning från över på MegaDev.info.

Tränaren har följande Darksiders Genesis fusk:

+ 10 själar

Återställ själar till 0

låg Health

+ 100 själar

+ 5 Boatmans Coins

Visa mer

Visa mindre

Några av fuskarna är gratis, som låg hälsa och återställer själar till 0-fusk, men de är absolut värdelösa. Det enda användbara gratisfusk som finns tillgängligt från MegaDev är det att lägga till 10 gratis själar genom att trycka på Alt + 1. Du kan effektivt lägga till oändliga mängder själar på det sättet.

Tyvärr behöver du ett premiummedlemskap för att få tillgång till alla andra användbara fusk, till exempel den oändliga ammunitionen, gudläget eller möjligheten att göra din karaktär supersnabb eller påskynda hästen.

Det finns en annan tränare att ladda ner på den fuska händer.

Fusk för Darksiders Genesis tränare listas nedan:

Oändlig hälsa

Obegränsad förmåga

Osynlig spelare

Obegränsad form av kaos och anarki

Obegränsade alternativ fungerar för team

Visa mer

Visa mindre

Tränaren är full av olika inställningar som du kan manipulera för att göra upplevelsen mycket enklare än det skulle vara att faktiskt spela igenom spelet. Tyvärr är det inte Game Pass -kompatibelt för tillfället, så du kommer inte att kunna överföra det sparade spelet till Xbox One om du hade det på PC och Xbox.

Den andra nackdelen är att även om tränaren definitivt har ett gäng fusk, kräver det också ett premiummedlemskap med Cheat Happens för att använda dem.

På den ljusa sidan finns det ett gratis fuskbord du kan få tag på för fuskmotorn med tillstånd av The Cheat Script.

Tabellen innehåller följande Darksiders Genesis fusk:

obegränsade resurser

Hämta karaktärstatistik basadress

obegränsad HP

obegränsad MP

Obegränsad hästhållning

Tyvärr får du inte alla andra redigeringsalternativ som du gör med Cheat Happens tränare, men det bra är att du inte behöver betala en krona för fuskbordet, så det är bra om du bara ville ha lite oövervinnlighet eller obegränsad hästtålighet eller oändlig ammunition.

Darksiders Genesis - Strife and War

Darksiders Genesis är tillgängligt just nu för hemmakonsoler, PC, och motsvarigheten till en elektronisk abort manifesterad i form av en konsumentprodukt känd som Google Stadia.

Överraskande att spelet tas väl emot som Diablo-stil ARPG-klon. Du spelar igenom prequel-spelet till de andra tre Darksiders poster som Strife, en av de mer populära karaktärerna från franchisen som du inte fick spela i den ursprungliga trilogin. Många spelare ville ta kontroll över honom men han ersattes av Fury i Darksiders 3, som inte var någonstans nära så engagerande (eller lika populär) som de andra två spelen.

I alla fall, om du var nyfiken på att kolla in det med en kompis och spela någon isometrisk co-op, kan du göra det just nu.

(Huvud avbildar artighet av Grace Liu)

Övriga nyheter