Hur var artikeln?

1565450cookie-checkDragon Ball Z: Kakarot kommer att låta dig spela som Krillin, Yamcha, Tien
Media
4 januari 2020

Dragon Ball Z: Kakarot kommer att låta dig spela som Krillin, Yamcha, Tien

Vi visste redan att du kunde spela som några av Gokus följeslagare i Bandai Namcos kommande Dragon Ball Z: Kakarot. Det du antagligen inte visste är att spelet också låter dig spela som några av de mindre sidekickarna också, inklusive Krillin, Yamcha och Tien.

Inte bara kommer du att kunna spela som de andra karaktärerna, utan du kan också anpassa dem också. Tillbaka under Tokyo Game Show det avslöjades under en spelbar demonstration att spelare kommer att kunna dra ut karaktärer i låsbara outfits som de möter i hela spelvärlden.

I den senaste trailern för Dragon Ball Z: Kakarot fram till dess 17 januari 2020 på hemkonsoler och PC avslöjade de att CyberConnect 2-utvecklade spel som körs på Unreal Engine 4 också kommer att tillåta spelare att ta rollerna som mer än bara Goku, Vegeta och Piccolo och delta i ett antal olika minispel också. Du kan kolla in trailern nedan., Med tillstånd av IGN.

Spelet kommer att följa historien om Goku från början av Dragon Ball Z upp till händelserna strax före Dragon Ball GT.

För de viktigaste uppdragen spelar du som Goku, men för sido-uppdragen kommer du att kunna ta rollen som de andra karaktärerna från Dragon Ball Z universum. Du kan delta i sekundära aktiviteter som att äta, fiska och olika andra minispel utspridda i den öppna världen.

Dragon Ball Z Kakarot - Krillin och Bulma

Jag är fortfarande medveten om att det här är ett cash-in-spel som drar fördel av populariteten hos Dragon Ball att tappa ut en annan Dragon Ball: Xenoverse-reskin bara utan karaktärskapandet.

Men det är inget avskräckande de beslutsamma fans av Dragon Ball serier, och de kommer sannolikt flockas till deras lokala digitala eller tegel och murbruk butik för att hämta en kopia av Dragon Ball Z: Kakarot kom januari 17th.

andra media