Hur var artikeln?

1560811cookie-checkAO Tennis 2 Cheats erbjuder oändliga attribut, obegränsade pengar
Blogg
15 februari 2020
2.26 min läs

AO Tennis 2 Cheats erbjuder oändliga attribut, obegränsade pengar

Big Ant Studios och Bigben Interactive's AO Tennis 2 är äntligen tillgänglig och det ger spelare en möjlighet att dyka in i en ny tennistitel denna generation. Det har varit brist på tennisspel eftersom Virtua Tennis och Top Spin serien tog slut i sjunde generationen, så du kan föreställa dig att vissa fans redan är alltför glada över AA-utflykten från Big Ant. Om du lyckades ta en kopia av spelet men du inte är nöjd med att spela igenom det på ett ärligt sätt, finns det några fusk som hjälper dig att reda ut.

Den första tränaren kan laddas ner från och med på MegaDev.info.

Tränaren kommer med följande AO Tennis 2 fusk:

+ 1,000 Pengar

Återställ pengar till 0

+5 effekt

+5 reflexer

+ 10,000 Pengar

Visa mer

Visa mindre

En handfull av fuskarna från MegaDev är gratis, till exempel möjligheten att återställa dina pengar till noll (även om jag inte har någon aning om vem som vill göra det) eller att lägga till $ 1,000 till din karaktärs profil. Du kan använda det fria fusket på $ 1,000 för att lägga till oändliga mängder pengar till ditt lager, eller reflexer och power -fusk för att öka din karaktärs statistik ganska kraftigt.

Resten av fuskarna kommer emellertid att kräva en liten pittans för att låsa upp. Så du måste antingen bli premiummedlem i MegaDev eller hitta ett annat alternativ.

Tack och lov finns det andra alternativ. Nästa fusktränare är tillgänglig från fuska händer.

Tränaren är utrustad med följande fusk för AO Tennis 2:

Spelare 1 vinner alla poäng

Spelare 2 vinner alla poäng

Vinnande poäng tillbaka till normal

Spelare 1 vinner alla spel i uppsättning

Spelare 2 vinner alla spel i uppsättning

Alternativen är långt ifrån lika expansiva som MegaDev men de låter dig använda alla nödvändiga ändringar för att skapa den typ av spelupplevelse du längtar efter, från att ändra spelhastigheten till inställning och ändra din karaktärs attribut, till att få tillgång till obegränsade medel . Allt står till ditt förfogande.

Den enda nackdelen är att tränaren är premium, så du måste gaffla över en medlemsavgift till Cheat Happens för att få åtkomst till den.

Det finns dock gratisalternativ i form av ett fusktabell för Cheat Engine från Fearless Revolution.

Fusktabellen innehåller följande alternativ:

Ändra attribut

Ändra pengar

Inte många och inte mycket, men pengarna och attributen skulle kunna få dig att röra dig i rätt riktning i karriärläget. Och det bästa med det är att fusktabellen är gratis!

AO Tennis 2 är för närvarande tillgänglig för PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch. Det är inte det bästa tennisspelet där ute, men om du har varit sugen på en sporttitel på banorna som inte är basket kan du prova.

Övriga nyheter