Hur var artikeln?

1561310cookie-checkOutriders Reveal är smärtsamt generiskt på alla nivåer
Blogg
12 februari 2020

Outriders Reveal är smärtsamt generiskt på alla nivåer

Inte alltid, men det finns tillfällen då du kan se en flopp som kommer direkt ut genom dörren och förridare från People Can Fly passar den beskrivningen till en 'T'. I rättvisans namn skulle den avslöjande trailern bara vara fruktansvärd, men det lilla spelet som visas upp ser bara ut som generiska fantasikrafter som delas in i en science-fiction-version av Kul regn.

Inte alla kommer att intressera sig för filosofisk tanke, historia eller ansträngningar. Samtidigt kan den genomsnittliga personen upptäcka ett halvt bakat ideologiskt paradigm som klädd sig som något djupt.

Det som verkligen gör hela marknadsföringsslogan smärtsamt är inte hur det känns som något ett marknadsföringsteam kokade upp utan användning av droger eller kreativitetsförbättrare, men exakt samma tema har utforskats ad nauseam och för närvarande utforskas bättre på ett anime kallad Radiant. Det ser en något mogen utforskning av idén om att individer får makter de inte ville och hur världen ser på sin typ. Spoiler protagonisterna går inte omedelbart mordhobo på alla och någon.

Snarare ser den huvudpersonen Seth som bär en barnslig världsbild som en enda källa till konflikt är ansvarig för diskrimineringen i världen, men samtidigt är denna uppfattning faktiskt underbyggd av faktiska principer och när världen poppar huvudkaraktärens bubbla påverkar den karaktärens personlighet, humör och motivation. Det finns en charmig tillväxt som kommer från Seths försök att förverkliga hans ideologi och hur den mognar över tiden.

I kontrast har du det förridare gå "vi har makter och förlorat vår mänsklighet," låt oss kämpa för vår rätt att överleva och morda alla på vår väg. Jag skulle inte ens kategorisera Radiant som det mogna av ett anime vad med sina komiska ögonblick och ett ganska förenklat sätt att tänka ibland, men det är ett mästerverk i ett filosofiskt fördrag jämfört med den här trailern.

bP29jWH

En släpvagn som har generisk musik inställd på generiska scenutskärningar som visar generiska fantasikrafter som du kan spela Skyrim eller valfritt antal andra RPG: er och erfarenheter. Allt när du visar tecken du svär kommer från Destiny. Med alternativ som Rest från aska tillgängligt som redan erbjuder krafter med co-op, det finns liten anledning att bli upphetsad för förridare.

Övriga nyheter