Hur var artikeln?

1558470cookie-checkShaolin mot Wutang 2 kommer snart att ånga tidig tillgång
Media
2 mars 2020

Shaolin mot Wutang 2 kommer snart att ånga tidig tillgång

Jae-Lee Productions ' Shaolin Vs Wutang är något av en klumpig men älskad kampspärla bland en liten nisch av spelare på PC. Begreppsmässigt tar det många ansikten och stilar från Hong Kong kung-fu klassiska era på 1970-talet och början av 1980-talet och ställer dem mot varandra, ungefär som originalet Mortal Kombat. Tja, en direkt uppföljare till Shaolin Vs Wutang kommer snart att landa vid tidig tillgång.

Jae Lee meddelade det Shaolin mot Wutang 2 kommer snart till Steam. En debuttrailer rullades ut för spelet med rollspel av karaktärer och några av de etapperna som kommer att finnas tillgängliga i den sidoscrollande, 3D-stridstiteln.

Du kan kolla in trailern nedan för att få en uppfattning om vad spelningen är.

Eftersom Jae Lee saknar licensiering för att innehålla varumärke kampsportare i spelet, har han dem representerade som expies genom deras kampsport stilar. Så Bruce Lee är Jeet Kune Do medan Donnie Yens populära roll som Ip Man visas som Wing Chun.

Andra berömda kampsportkonstnärer gör också snittet, inklusive Jean-Claude Van Damme från Bloodsport, Chuck Norris från Återkomst av draken, Chia-Hui Liu från Shaolins 36: e avdelning, Jim Kelly från Gå in i drakenoch Pai Wei från Fem dödliga venomer, För att nämna några.

Det finns till och med ett nick till Sonny Chiba från Street Fighter och Etsuko Shihomi från Syster Street Fighter.

Shaolin mot Wutang 2 - Wing Chun vs Leopard Style

Mindre kända men populära ikoner från 1980-talet som Sho Kosugi från Ange Ninja och Hämnd av Ninja filmer visas tillsammans med Lily Li från Avrättningar från Shaolin.

Naturligtvis gör Tony Jaa, Jackie Chan och Jet Li också sina respektive uppträdanden.

Line-up av kampsport och berömda ansikten som visas i Shaolin mot Wutang 2 skulle göra det värt priset för inträde ensam, men av gosh är spelen från Jae Lee Productions verkligen slumpiga.

jag köpte Kung Fu kungar för många år sedan och hade en svår tid att njuta av det på grund av de klumpiga kontrollerna och luddiga hit-boxarna Det förbättrades något med det första Shaolin Vs Wutang, men inte mycket. Han gjorde sedan Fighters Legacy, som antar en liknande typ av inställning till Shaolin Vs Wutang spel men lider också fortfarande av många av samma problem. Om du kan utnyttja skaftet kan du ibland ta på dig anständiga slagsmål, som visas i videon nedan från Daniel Batman Alves.

Förhoppningsvis kommer träffdetekteringen att förfinas tillsammans med träfflådorna, blockeringen och de undvikande manövren.

Det finns mycket potential i Shaolin Vs Wutang spel, men de behöver verkligen mycket förfining innan de kommer någonstans nära att tävla med de stora pojkarna i genren.

Du kan önskelista eller följa tillsammans med utvecklingen av Shaolin mot Wutang 2 när det förbereder sig för att gå in i tidig tillgång genom att besöka Ånga butikssida.

andra media