Hur var artikeln?

1551320cookie-checkDesperados 3 släpps 16 juni 2020 för PS4, Xbox One, PC
Nyheter
22 April 2020

Desperados 3 släpps 16 juni 2020 för PS4, Xbox One, PC

Western RTS-serien har återlämnat med tillstånd av Mimimi Games och THQ Nordic. Ursprungligen Desperados 3 var planerad att släppas 2019, men det var försenat och nu är det planerat att släppas den 16 juni 2020 för Xbox One, PS4 och PC. Släppdatumet sattes med en ny trailer som täckte Cooper och hans gängrelaterade upptåg genom vilda västern.

Trailern är inställd på Royal Deluxe's ​​"Dangerous", som är en cool låt men passar absolut inte med Desperados motiv. Något från Kaleo eller Valley of Wolves som "Out for Blood" skulle antagligen ha passat bättre.

Du kan kolla in Desperados 3 -trailern nedan för att få en uppfattning om hur spelet är.

Desperados 3 är mycket lik tidigare spel i serien, där du har kontroll över en handfull karaktärer var och en med sina egna unika förmågor och färdigheter, inte annorlunda Commandos eller Mimimi Games annan original IP, Shadow Tactics: Blades of Shogun.

Du kommer att kunna använda olika miljöfaror för att krossa, distrahera, drunkna eller döda fiender utan att direkt engagera dem.

Alternativt kan du gå i guns-a-blazin 'och sätta eld på mäns hjärtan med rökande het bly.

Om du använder taktik och strategi i realtid i handgjorda scenarier, kommer du förmodligen att njuta Desperados 3.

Men med tanke på att detta är ett spel som görs under [innevarande år], måste du vara på jakt efter någon form av konvergens från vad originalen var.

I dessa dagar visas många spel och är skarpa skal från deras tidigare jag. Så vi får se om Desperados 3 håller fast vid att hedra serien eller om den vaknar. Mimimi Games har hittills undvikit att resa på den vägen med sina tidigare utflykter, så förhoppningsvis kommer de att hålla respekt för Desperados 3.

Du kan leta efter att spelet kommer fram till hemmakonsoler och PC från och med 16 juni.

(Tack för nyhetstips LoP)

Kommentarer är stängda.

Övriga nyheter

det här är det här