Hur var artikeln?

1551000cookie-checkLäckta dokument avslöjar Amazon Pushes för mångfald för att förhindra unionen
Funktioner
25 April 2020

Läckta dokument avslöjar Amazon Pushes för mångfald för att förhindra unionen

Under en stund har vi diskuterat hur företag använder politisk korrekthet för att dölja det faktum att de får skattelättnader för att inte anställa vita män. Arbetsmöjligheter skattekrediter eftersom de kallas belöningar diskriminerande anställningspraxis genom att kompensera produktionsbristerna för att anställa okvalificerade arbetare för att fylla kritiska roller som tidigare har varit upptagna av vita män.

Det är varken hyperbole eller en felaktig karaktärisering av vad skattemängder för arbetsmöjligheter är. Man behöver bara titta på beskrivningen på IRS: s webbplats för att bekräfta lika mycket.

The Work Opportunity Tax Credit (WOTC) är ett federalt skattekredit för arbetsgivare för att anställa personer från vissa riktade grupper som har ständigt inför betydande hinder till anställning.

WOTC går med i andra arbetskraftsprogram som stimulera arbetsplatsens mångfald och underlätta tillgången till bra jobb för amerikanska arbetare.

Förutsatt att deras motiv var enbart byggda på girighet var det att sälja deras intellektuella kapacitet och sälja dem kort i allmänhet. Som ett nyligen läckt internt dokument från Amazon avslöjar, som omfattas av Business Insider, använder företag sofistikerade inte bara spårningssystem och mätvärden för att mäta och sedan kompensera för risken för fackförening, utan också anställningsmetoder för mångfald.

Whole Foods håller ett öga på butiker som riskerar att förenas genom en interaktiv värmekarta, enligt fem personer med kunskap om ärendet och interna dokument som ses av Business Insider.

Värmekartan drivs av ett utarbetat poängsystem, som tilldelar en värdering till var och en av Whole Foods 510 butiker baserat på sannolikheten för att deras anställda kan bilda eller gå med i en fackförening.

Butikernas individuella riskresultat beräknas utifrån mer än två dussin mätvärden, inklusive anställdas ”lojalitet”, omsättning och rasdiversitet; "Tipline" uppmanar mänskliga resurser; närhet till ett fackföreningskontor; och överträdelser registrerade av Arbetsmiljöverket.

Kartan spårar också lokala ekonomiska och demografiska faktorer som arbetslösheten i en butiks läge och andelen familjer i området som lever under fattigdomsgränsen.

Butikernas poäng på varje metrisk matas in i värmekartan, som är en geografisk illustration av USA med röd fläckar för att indikera Whole Foods-butiker med hög risk.

”Teammedlemskapets Heatmap är utformad för att identifiera butiker som riskerar att förenas. Denna tidiga identifiering möjliggör resurser som kan trattas till platser med högsta behov, med målet att mildra risken genom att möta utmaningar tidigt innan de blir problematiska. ”

Detta är viktigt att notera. Speciellt för centrister och Social Justice Warriors. Jeff Bezos är en välkopplad miljardär som gnuggar näsor med några av de mest välmående människorna och demokratiska politikerna. Den troen på att mångfald är användbar för att hindra massorna från att arbeta mot dem är inte exklusivt för honom. Även om det ärligt talat, skulle det ha varit uppenbart att miljonärdemokraterna och deras stödjare inom finans och högsamhället aldrig skulle finansiera sitt eget undergång.

Denna tro på deras, hur mångfald är en svaghet har vetenskapligt bevisats i en Dansk och amerikansk studie. Båda har avslutat mångfald är långt ifrån en styrka. Istället är det en svaghet som undergräver social sammanhållning samtidigt som man driver människor mot globalism och bort från att främja deras gemensamma öde. Ta inte mitt ord om mångfald är en svaghet.

Tidigare studier från USA och Danmark har funnit att mångfald orsakar förlust av socialt förtroende eller förmågan hos människor att interagera fritt och med förväntan på rättvis behandling. Detta följer många års forskning som indikerar att mångfald och samhälle är oförenliga.

”Nya bevis från USA tyder på att i etnisk mångfaldiga stadsdelar tenderar invånare i alla raser att" jäka ner ". Förtroendet (även ens egen ras) är lägre, altruism och samarbete i samhället är sällsynta, vänner färre. ”

”Resultaten visade att ju fler människor anser sig hålla sig till värderingarna av globalisering, konsumentism och individualism, och ju mer de ser sig själva som” världens medborgare ”utsatta för globalisering, desto mindre troligt är de att bidra till offentliga varor och desto mer troligt är de att försöka vara ”fria ryttare” på andras bidrag. ”

Mångfald är inte en styrka, det är en svaghet som undergräver de grupper som utsätts för den till gagn för de som sitter på toppen. Visst kan olika grupper njuta av de fördelar som sagd härskande elit kastar ner till dem när de skjuter på denna agenda, men när de inte längre behöver muta och manipulera alla hittar du dig själv i en Neo Feudal Civilization som bara arbetar för att leva för olika företag som kommer att finansiera ditt slaveri. Inte av ondska, utan av en känsla av egenintresse och det är verkligheten i situationen.

Övriga funktioner