Hur var artikeln?

1474630cookie-checkGal- och dinosaurie-avsnitt utskjutna på grund av Coronavirus
Funktioner
13 May 2020

Gal- och dinosaurie-avsnitt utskjutna på grund av Coronavirus

En annan anime har drabbats av den dödliga kyss från Mistress Corona-chan, den här gången är det Gal & Dino, också känd som Gal till Kyouryuu, Space Neko Company produktion som är baserad på den populära mangaserien.

Anime Intelligence & Research fick nyheten och publicerade en tweet om förseningen efter att ha upptäckt den från det officiella Twitter-kontot för anime.

Medan meddelandet sändes på sociala medier från det officiella Twitter-kontot delades nyheterna också på officiella Galkyo.com-webbplats, där de förklarade ...

"Tack så mycket för att du stöder och tittar på TV-anime och live-action" Gal & Dinosaur "från och med nu.

"TV-anime och live-action" Gal & Dinosaur ", som har sänts sedan april, har genomgått tillräcklig förberedelse, men på grund av effekterna av den nya koronavirusinfektionen (COVID-19) har det blivit svårt att fortsätta produktionen på vissa delar av showen, så vi har beslutat att skjuta upp sändningen. ”

Inlägget fortsätter att be om ursäkt för förseningen och att de kommer att uppdatera fans om statusen för anime på Twitter och Instagram.

Under tiden, avsnitt 1 till 5 av Gal & Dino kommer att sändas om från och med 23 maj på lördag tills vidare.

Gal & Dino är ännu en anime-serie som påverkas av Mistress Corona-chan på grund av att mycket externt produktionsarbete antingen måste stoppas i andra länder eller om kontoren stängdes i Japan under karantänerna. Just nu är jag nyfiken på om japanska produktionskommittéer kommer att flytta tillbaka produktionen internt eller kommer de att fortsätta söka billig arbetskraft från backwater outfits i utvecklingsländerna?

(Tack för nyhetstippet Burnouts3)

Övriga funktioner