Hur var artikeln?

1472180cookie-checkHur man inte kallar till en demon Lord Gratis avsnitt som är förbjudna från YouTube 2020
Funktioner
3 May 2020

Hur man inte kallar till en demon Lord Gratis avsnitt som är förbjudna från YouTube 2020

Vissa företag är trevliga. De bryr sig faktiskt om fansen. De bryr sig faktiskt om att producera engagerande innehåll. De bryr sig också om att sprida ordet och växa sin publik. Produktionskommittén bakom anime-anpassningen av Hur man inte kallar en Demon Lord passar räkningen för ovannämnda beskrivning av företag som bryr sig om sin publik. De ville öka medvetenheten om serien och hjälpa till att bygga hype för den andra säsongen genom att ge hela den första säsongen bort gratis Youtube. Skulle dock inte ha något av det.

Sankaku Complex rapporterar att efter att först ha tillkännagett en YouTube-spellista den 29 april 2020, med alla avsnitt från den första säsongen av Hur man inte kallar en Demon Lord, företaget måste senare informera allmänheten om att avsnitten hade dragits.

Bara två dagar efter tillkännagivandet att avsnitten skulle vara tillgängliga på YouTube, det officiella Twitter-kontot för Hur man inte kallar en Demon Lord informerade följare att YouTube-spellistan hade rensats på grund av YouTube som förbjuder de officiella avsnitten att vara tillgängliga på plattformen.

Sankaku Complex erbjöd en översättning av tweeten, där det står ...

“- Meddelande om avbokning av hela den första säsongen är tillgänglig gratis -

”På grund av YouTubes regler är vi tyvärr säga att vi har kommit till beslutet att avbryta hela den första säsongen gratis via TV-kanalen Full Anime. Vi ber om ursäkt för alla problem som orsakats till alla fans som såg fram emot det, vi är verkligen mycket ledsna. Produktionen av andra säsongen pågår ivrigt. Vänligen förutse det! ”

Det är väldigt synd.

Showen är fylld till brädden med fan-service och ecchi-innehåll, så det är ingen överraskning att eftersom serien vänder sig till raka män att YouTube skulle försöka rensa innehållet från sin plattform, inte till skillnad från hur Steams smakpoliser har antagit waifu-förintelsen mot spel i anime-stil som också är inriktade på raka män.

Men inte allt hopp går förlorat. Tekniskt sett kunde de fortfarande följa med planen ... bara inte på YouTube.

Någon bör kontakta dem och informera dem om det Bitchute.com existerar.

Om de kunde få ett gäng användare att börja använda Bitchute för deras anime behov så kan det vara ett stort slag för YouTube. Kan du föreställa dig om anime community började migrera någon annanstans? Miljoner åsikter skulle flyttas till konkurrenten i hjärtslag.

I alla fall kan du leta efter den andra säsongen av Hur man inte kallar en Demon Lord till luft 2021 med tillstånd av Tezuka Productions.

(Tack för nyhetssteget Mugen Tenshin)

Övriga funktioner