Hur var artikeln?

1477271cookie-checkSonic Riders: Zero Gravity Regravitified Mod nu tillgänglig för nedladdning
Media
25 May 2020

Sonic Riders: Zero Gravity Regravitified Mod nu tillgänglig för nedladdning

En översyn av Sega Sonic Riders: Zero Gravity kallat "Regravitified" har släppts av Zero Gravity Labs för den emulerade versionen av Wii-utgåvan. Moden inkluderar alla nya förmågor, ett komplett omarbetning av växelsystemet och förbättrad netplay. Du kan ladda ner moden nu från över på Zero Gravity Labs Discord-kanal.

Det finns en nästan två minuters trailer av modet tillgänglig just nu med tillstånd av YouTube-uttag Riders Boulevard.

Det täcker många av de nya funktionerna, ändringarna, tilläggena och korrigeringarna för spelet.

Det är olyckligt att de inte erbjuder en enkel installationsguide just där i YouTube-trailern, men om du är bekant med hur emulering fungerar behöver du Dolphin-emulatorn för Wii och en kopia av Sonic Riders: Zero Gravity.

Några av de största förändringarna inkluderar att återföra racertyperna, som inkluderar hastighet, kraft och flygning. Detta är för att passa i linje med originalet Sonic Riders, så att oavsett vilka förändringar du gör i kugghjulen, kommer klasstyperna fortfarande att vara desamma.

Boost har återvänt tillsammans med att kunna attackera och komma åt genvägar. Du kan få en demonstration av moden i aktion med videon nedan från YouTuber Sonic Improvisör.

Som ni ser ser online-netplayet ganska solid ut för ett emulerat spel.

Du kommer inte att få några PS4- eller Xbox One X-stilupplevelser ur spelet med pseudo-4K-tillgångar och nät, men om du gillade den ursprungliga utflykten och ville ha något snabbare, mer utmanande och med ordentligt stöd för netplay, kan du går inte fel med modifieringen ”Regravitified”.

Åtminstone är det mycket snabbare och mer stabilt än antingen utflykten på den ursprungliga Wii eller PS2, som båda led av ramdroppar, suddig upplösning och ingångsfördröjning på de faktiska maskinerna.

Delat skärmläge är fortfarande intakt, så det är också värt något.

andra media