Hur var artikeln?

1479961cookie-checkCrysis 3 Cheats Grant Super Speed, Oändlig hälsa och osynlighet
Blogg
10 juni 2020
1.35 min läs

Crysis 3 Cheats Grant Super Speed, Oändlig hälsa och osynlighet

crysis 3 är nu "tillgänglig" på Steam efter att ha varit på Origin -klienten längst. Det betyder att folk som vill spela spelet på PC på en annan bärraket kan göra det medan de fuskar under första personskytten 2013 från Crytek och Electronic Arts, av vilka den senare har tagit sig till Traitors of America-mästarlistan.

Lägga märke till: Detta spel har onlinespel. Med andra ord kan användning av fusk när du spelar online med andra människor leda till ett förbud eller någon form av straff. Med det sagt är det bäst att använda dessa fusktränare utanför flerspelarläget.

Dessutom är det värt att notera det även om crysis 3 är på Steam, vid start av FPS -titeln från nämnda klient öppnas Origin. Detta betyder också att om du redan har crysis 3 På Origin betalar du i huvudsak två gånger för spelet.

Om du av någon konstig anledning har det bra med det, vet du att Crysis 3 -fusk nu finns tillgängliga för den nya versionen av spelet 1.2.1.10, vilket ger spelare tillgång till alternativ som obegränsad hälsa, ammunition och uppgraderingspunkter:

Oändlig hälsa

Energi

Super hastighet

Super hopp

Taktisk synergi

Visa mer

Visa mindre

Du kan ta tag i den listade fusktränaren genom att betala cheathappens.com ett besök. Det är dock värt att notera att dessa fusk endast är tillgängliga för premiummedlemmar på nämnda webbplats.

Om du inte vill betala för fusk finns det goda nyheter för dig att det finns ett alternativ. Hemsida gamepatchplanet.com har en mängd fusk som du kan ladda ner som erbjuder följande alternativ:

super Health

oändlig energi

Oändlig ammunition

Ställ in Nano-poäng

Super Speed ​​/ Sprint

Visa mer

Visa mindre

Det är värt att notera att vissa av dessa fusk kanske inte fungerar om spelet är uppdaterat eller om fusktränarna är trasiga / föråldrade, så det är bäst att kontrollera om uppdateringar om du vill fuska utan några bakslag.

Slutligen, crysis 3 finns att hämta just nu för PC.

Övriga nyheter