Hur var artikeln?

1478940cookie-checkMarvel DC-proffs stöder öppet Antifa medan Trump förbereder sig för att märka dem inhemska terrorister
Funktioner
4 juni 2020

Marvel DC-proffs stöder öppet Antifa medan Trump förbereder sig för att märka dem inhemska terrorister

Olika professionella serietecknare beslutade att öppet stödja Antifa, en inhemsk terroristgrupp, innan de snabbt drog ner logotyperna efter att president Trump tillkännagav att han snart skulle förklara dem som inhemska terrorister på grund av deras anknytning till att försöka bränna halva Amerika i upplopp, vandalism och plundring.

Ett par #ComicsGate YouTubers lade upp videor om ämnet, inklusive Micah Curtis som gjorde en nio minuter lång video med sin Ärmlösa serier kanal för att belysa hur artisten Jeff Lemire - en proffs som har arbetat för Valiant Comics, Marveloch DC - hade kort Antifa -logotypen på sitt sociala mediekonto.

Lemire var dock inte ensam.

Andra gick också med för att visa sitt stöd för Antifa, till exempel Jamal Igle, en författare och redaktör som har arbetat med Supergirl, Superman, Iron, och Nya krigare (för att nämna några) för Marvel, DC och IDW Publishing.

Vissa bloggare var också snabba att kasta in sitt stöd för gruppen, som Mary Sue, som lyfte fram tweets från olika påverkare och innehållsskapare, inklusive IGN: s egen Max Scoville, som skapade en tweettråd som försvarade Antifa på Maj 31st, 2020.

Men det blir värre.

Mary Sue gick till och med så långt att täcka sätt att inleda hærverk, inklusive en handledning om hur man välter en obelisk, till exempel Washington Monument i DC

Och för att avsluta det hela, har olika kändisar i Hollywood finansierat och tillhandahållit ekonomisk befrielse för räddningen av dem som arresterats för plyndring och vandalism, i huvudsak stöd för Antifa. Du kan kolla in videon nedan från Pixelpeep.

Erkänn vem dessa människor är, och vet att de inte kämpar för ditt intresse eller för förbättring av Amerika.

Det är därför vi håller koll på sådana personer med Traitors of America Master List.

Vet vem dessa människor är och håll dig informerad.

(Tack för nyhetstips anon och KotakuInAction 2)

Övriga funktioner