Hur var artikeln?

1482790cookie-checkMinnesota skolor förbjuder att döda en håna, Huckleberry Finn
Funktioner
20 juni 2020

Minnesota skolor förbjuder att döda en håna, Huckleberry Finn

Den moderna bokförbränningen fortsätter i form av allt mer utbredd censur. Den här gången är fiktion på huggen: Harper Lee's To Kill a Mockingbird och Mark Twain's Huckleberry Finn båda har förbjudits från Minnesota skolplaner på grund av att eleverna känner sig "marginaliserade".

Du har nu möjlighet uttrycka rapporterar att de två fiktionerna har skurats från kursplanerna över skolorna i Minnesota. De kommer emellertid fortfarande att finnas tillgängliga i skolbiblioteken.

Artikeln förklarar ...

"Anledningen till att det är en oro att rasslamor som användes i Harper Lee's To Kill a Mockingbird och Mark Twains The Adventures of Huckleberry Finn, kan få eleverna att känna sig" förnedrade eller marginaliserade ". Enligt The Telegraph tar The Duluth skoldistrikt, som omfattar över 20 skolor, bort böckerna från läroplanen för nionde och elfte klass i engelska klasser. ”

De klassiska romanerna ansluter sig till en ständigt växande lista med förbjudet läsmaterial, inklusive Harry Potter serier, som förbjöds från en katolsk skola i Tennessee, och 200 klassiska barnböcker som förbjöds från en katalonisk skola i Spanien eftersom de innehöll "giftiga stereotyper".

Ett antal böcker har också förbjudits från Amazon, varav många behandlade rasrealism och identitetspolitik. De innehöll dock fakta som vänsteristerna inte ville att folk skulle informeras om, därför var de förbjudna.

Den regressiva vänstern kontrollerar nu scenen, och vem som helst och allt som inte överensstämmer med deras puritanska svåra världsbild dras ut.

Räkna med att Centrists ™ kör försvar för Social rättvisa Warriorssom hävdar att böckerna är "... bara förbjudna från kursplanen", och senare när censuren ökar kommer de att flytta målstolparna och hävda att "... de är bara förbjudna i en stat", och så småningom när det finns en nationell förbud mot böckerna, kommer de att använda ursäkten att "... de är bara förbjudna i Amerika".

(Tack för nyhetsbrevet Ebicentre)

Övriga funktioner