Hur var artikeln?

1489960cookie-checkMafia: Definitive Edition Gameplay Video Previews Upgrades, förbättringar
Media
24 juli 2020

Mafia: Definitive Edition Gameplay Video Previews Upgrades, förbättringar

Jag har inte mycket hopp för nyinspelningen av 2002-klassikern, Mafia, men det förnekar inget att den nya versionen av det 18-åriga spelet verkligen ser imponerande ut. En demonstration på nära 15 minuter rullades ut för att ge spelarna en inblick i vad de kunde förvänta sig av den nya versionen av spelet.

Den nya trailern är en utökad genomgång av alla grundläggande spelmekaniker, liksom några av de nya uppgraderingarna de har gjort för den övergripande spelbarheten för den klassiska open-world action-titeln.

Du kan kolla in den utökade videon nedan, med tillstånd av Gamespot.

Baserat på de få minuterna av introduktionen till spelet, låter det som att Hangar 13 Studios gör rätt med originalet och gör om 2002 -klassikern ordentligt utan någon av de nuvarande öppen världsspel funktioner som kan avbryta den klassiska atmosfären som alla saknar.

Emellertid hittills remake av originalet Mafia verkar vara gjort rätt, med uppdragen förbli intakta, karaktärerna återvänder och vapnen och fordonen omformats ordentligt för att fånga äktheten av eran.

Mafia Definitive Edition - Död

De har designat staden från grunden och har alla tillgångar som levererats med sin egen proprietära belysningsmotor.

Jag tänker inte ljuga, det ser bra ut ... riktigt bra.

Berättelsen kommer emellertid att finnas i detaljerna: kan du fortfarande spränga däcken på fordonen utan att direkt spränga dem? Kan fordon dekonstruera som i Mafia II? Kommer det att vara korrekt melee och inte det med en knapponsens från maffia III?

Efter tre minuter och en lång film, kommer vi äntligen in i själva uppdraget.

Tommy rotar runt på den regndränkta gården, hittar samlarföremål och möter så småningom skottlossning.

Tyvärr speglas skottlossningen efter maffia III, det värsta spelet i trilogin.

Konceptet med pistolspelet är vettigt, i den mån du lätt kan dö om du är för utsatt. Jag skulle ha föredragit om du kunde ta ställningsskador, som i GTA IV or Max Payne 3.

Mafia Definitive Edition - Sal

Kulpenetration är inte heller närvarande i remaken. Medan Tommy gömmer sig bakom ett tunt trästaket, bryter ingen av fiendens eld genom träplankorna, vilket dämpar någon spänning under bränderna.

Du skulle kunna tro att omarbetning av ett 18-årigt spel skulle ha berättigat införandet av någon faktisk nästa genfysik, men jag antar att det ber om för mycket från AAA-studior.

Till ära är fordonets konstruktioner och hantering välgjorda, men krockfysiken behöver fortfarande mycket arbete. När den bepansrade lastbilen körde in i den andra polisbilen flyttade den bara åt sidan som vid de blockiga kollisionerna i Gran Turismo. Underwhelming är ett för mjukt ord för att beskriva besvikelsen med att se bristen på korrekt kollisionseffekter och fysik.

Hur som helst, Mafia: Definitive Edition kommer att släppas den 28 augusti 2020 för PS4, Xbox One och Steam för PC.

andra media