Hur var artikeln?

1486580cookie-checkAktivitets- och oändlighetsavdelning Ta bort "OK" Handgest från Call of Duty: Modern Warfare And Warzone
Blogg
8 juli 2020

Aktivitets- och oändlighetsavdelning Ta bort "OK" Handgest från Call of Duty: Modern Warfare And Warzone

Activision och Infinity Ward har tagit bort "OK" handgest i Call of Duty: Modern Warfare och dess Herre på täppan edition Krigszon. Uppdateringen var en tyst uppdatering som inte utvidgades när uppdateringen av mitten av säsongen rullades in. Den här uppdateringen ersatte "OK" handgest med en ny gest kallas "crush".

Om du inte vet det, i september 2019 lade Anti-Defamation League (mest känd som ADL) till "OK" -handen till sin lista över "hatsymboler." Så dumt som det här låter, har denna barnsliga handling svept över nätet, där om någon använder handgesten som den var avsedd eller på något sätt i tungan, kan personen träffas med ett förbud.

Tja, enligt webbplatsen eurogamer.net (Arkiv), publicerade webbplatsen för social rättvisa till både Activision och Infinity Ward för att säga varför "OK" -handgesten togs bort och ersattes, men de två har inte svarat på mer än en vecka. Utloppet drar slutsatsen att handgestens borttagning sannolikt beror på att människor använder symbolen enligt ADL: s "hat-symbol" -definition.

Ändå, på typiskt Reddit-sätt, moderatorerna för Modern Warfare sub-reddit låste ett inlägg som minns "OK" -handgesten efter att förläggaren och utvecklaren tog bort det från första personens skytt.

RIP till "okej" gest från r / modernwarfare

Med andra ord, om du försöker få fram något som är relaterat till "OK" handgest, blir du antingen tystad eller förbjuden från vad det är som du deltar i. Och i fallet med Call of Duty: Modern Warfare och Krigszon, kan du inte längre utföra nämnda handgest sedan förra veckan.

Ser det att krigare med social rättvisa fortsätter att röra sig som ett avspårat godståg med sina boxcars kraschar i andra boxcars, är det bara en tidsfråga att fredsskylt, tummen upp eller något enkelt som att säga "hej" blir "hat" relaterat.

Med det sagt bör detta drag inte komma som en överraskning med tanke på att både Activision och Infinity Ward båda finns på Traitors of America -listan. I alla fall, Call of Duty: Modern Warfare är ute nu över PC, PS4 och Xbox One.

Övriga nyheter