Hur var artikeln?

1489640cookie-checkBioWare gör framsteg i nästa Dragon Age-spel, som Per Mark Darrah
Blogg
23 juli 2020

BioWare gör framsteg i nästa Dragon Age-spel, som Per Mark Darrah

Med coronaviruset på gång kan vissa utvecklare inte utföra uppgifter som tidigare. Med det sagt är BioWare ett team som nu arbetar hemifrån och utvecklar nästa Dragon Age Game. Trots allt detta noterar den verkställande producenten på BioWare att nästa dragon Age spelet utvecklas fortfarande under dessa tuffa tider.

Efter katastrofala misslyckanden som Mass Effect: Andromeda or Anthem och hamnar på Traitors of America -mästarlistan, både EA och BioWare är fortfarande på det när det gäller att leverera nya spel.

Till exempel, EA och DICE är nästa Battlefield lek debuterar inte förrän 2021, medan EA och BioWare är nya dragon Age spelet kommer att debuteras någon gång 2022 - enligt ekonomichef Blake Jorgensen under ett konferenssamtal 2019 den 29 oktober 2019.

Även om teamet har cirka två år på sig att skicka spelet för offentlig konsumtion, lär vi oss av verkställande tillverkare Mark Darrah att "arbeta hemifrån är svårt." Dock gör teamet framsteg i framstegsavdelningen:

Så där har du det, nästa dragon Age spelet kommer inte ut i år eller nästa år men någon gång runt eller efter mars 2022. Förvänta dig också nästa dragon Age inträde för lansering för PC- och nästa generations konsoler.

Övriga nyheter