Hur var artikeln?

1490910cookie-checkDomino's Pizza Triggers Xbox Fanboys By Poking Fun At Halo: Infinite's Graphics
Blogg
28 juli 2020

Domino's Pizza Triggers Xbox Fanboys By Poking Fun At Halo: Infinite's Graphics

Med halo: Oändligt många väntade sig att släpkampanjetrailern som dök upp under den senaste Xbox Games Showcase skulle vara något anmärkningsvärt. Men en otrevlig presentation dök upp istället som skapade många memes. Med hjälp av en av dessa memes för att peta på Halo: Oändliga grafik är den brittiska filialen av Domino's Pizza, som har utlöst många Xbox-fanboys.

Givet att Halo: Oändlig är ett nästa gen-spel, det finns en viss förväntad nivå eftersom spel för tio år sedan försökte vara så ambitiösa som möjligt mycket som Electronic Arts och Crytts 2007 gam, e crysis - som du kan läsa mer om i vår pågående retrogranskningsserie.

Trots det nya halo trailer som var mogen för lekande memes som dök upp för en vecka sedan har nu 343 branscher som Halo Community Director Brian Jarrard erkänner dessa memes:

Detta gav den brittiska filialen för Domino's Pizza en plattform för att lysa på den växande halo meme, vilket ledde till att följande jab av nästa gen-grafik ser sämre ut än nuvarande gen-grafik under [innevarande år] -spel:

Precis som urverk, kom Xboys ut ur träverket för att ta på sig sina Craig-masker för att täcka sina butthurt-ansikten och surras ut på Domino's Pizza. Naturligtvis, svar på pizzasamlingens tweet liknar följande:

Mer Xbros kom ut ur Craig-vraket för att försvara den dåliga kvaliteten som på något sätt blev grönbelyst för Xbox Games Showcase genom att spruta följande:

I motsats till alla underträdelser och svårigheter, kom andra människor att omfamna Craig-meme genom att spela i skräp som tillhandahålls av Domino's Pizza:

Titta förbi butthurtfanboysna och de som chimar in för att göra kul på Halo: Oändliga misslyckas, det ser ut som om Domino's Pizza UK-konto inte backas upp eller skäms för vad det publicerade med tanke på att fogen står vid sin kritik insvept i ett meme skämt:

Med allt det sagt, Halo: Oändlig släpper denna högsäsong över PC, Xbox One och Xbox Series X.

Övriga nyheter