Hur var artikeln?

1487650cookie-checkDeath Stranding PC Release är som en film, enligt Kojima Productions 2020
Blogg
14 juli 2020

Death Stranding PC Release är som en film, enligt Kojima Productions 2020

När gångsimulatorer tas upp är åsikter vanligtvis delade och förankrade. Många anser absolut att genren är den lägsta spelklassen. Medan dess fans tycker om det filmiska tilltalet, erbjuder genren eller snarare potentialen att ge. Dessa linjer formades oundvikligen i den första AAA-gåsimulatorn, död Stran.

Death Stranding recension

Nu kommer filmupplevelsen till PC: n med förbättrad grafik, ultrabrett stöd, ett nytt svårighetsläge och samarbete med Halveringstid. Ett samarbete som inte många berömmer för, eftersom det inte tar upp några av problemen med spelet och inte heller har det Halveringstid serie varit kulturellt relevant under en tid.

I en intervju med Geoff Keighley beskriver Art Director Yoji Shinkawa de visuella förbättringarna de gjorde i spelet för PC -utgåvan. Specifikt fokuserar han på mängden information en spelare kan ta in med den extremt breda inställningen.

En inställning du kan använda om du vill äga en ultrabred bildskärm. Utöver, extremt brett, beskriver han spelet som att det känns mer som en film än TV-drama som det hade på Playstation 4.

"Så jämfört med det föregående, kunde jag säga att du liksom tittar på ett TV-drama i det föregående spelet, men den här gången i PC-versionen är det mer du får intrycket att du tittar på en film på bio."

Det finns något att säga om ett spel när journalisten och spelets skapare fokuserar på grafik.

Vad som är udda är hur sociala anslutningsfunktioner, ett kännetecken för spelets ursprungliga marknadsföring, saknas i spelets reklam. I stället läggs fokus på en bättre bildfrekvens, fotoläge och extremt brett stöd.

Just nu vet alla som läser detta om de vill ha spelet eller inte. Observera dock att spelet levereras med Denuvo-programvaran.

Övriga nyheter