Hur var artikeln?

1486980cookie-checkCrossCode nu tillgängligt för Xbox One, PS4, Nintendo Switch
Media
11 juli 2020

CrossCode nu tillgängligt för Xbox One, PS4, Nintendo Switch

Deck13 och Radical Fish Game's Cross kod har äntligen lanserat för hemkonsoler efter att ha tillbringat år i utveckling och gott om tid att skrapa igenom Early Access-processen. Du kan nu hämta en digital kopia för Nintendo Switch, PS4 eller Xbox One.

Efter att ha arbetat med RPGMaker i flera år för att bli bra på att utveckla indie-RPG, beslutade utvecklarna på Radical Fish att bygga sin egen spelmotor och arbeta på sin egen ursprungliga IP-känd Cross kod. Det är en återgång till klassiska JRPG från förr, då videospel var riktigt bra.

Efter att ha tillbringat fyra år i Early Access och lanserat på PC redan i september 2018 har de äntligen lyckats släppa den pixeliserade RPG för hemmakonsoler bara två år senare.

Action-RPG är tema kring att återuppliva de visuella motiven för klassiska 16-bitars titlar från SNES-eran, t.ex. Terranigma or Secret of Mana, men med moderna ramfrekvenser och spelbarhet, tillsammans med aktionsorienterad strid i realtid.

Tänk på det som en SNES-iteration av Hyper Ljus Drifter.

Ovanpå det finns också fängelseutforskning och pusselmekanik som har speglats efter spel som The Legend of Zelda.

De uppskattar att det tar dig någonstans mellan 30 och 80 timmar att slutföra. Du kommer att kunna låsa upp 90 stridskonst och fullfölja mer än 100 olika uppdrag spridda över sju olika regioner, med 120 fiender att slåss, och mer än 30 bosskamper att möta.

Lanseringen av Cross kod på konsoler är dock inte en eld och glömma ögonblick. De har också några expansionspaket i verken och en patch efter lansering som kommer att lägga till New Game + för PS4, Xbox One och Nintendo Switch-versionen av spelet.

Du kan hämta en digital kopia just nu från över Nintendo eShop, den PlayStation Store, Eller Microsoft Store.

Jag borde dock varna dig, jag känner inte till det här spelet eller dess utvecklare, så var försiktig med någon slags vänsterpropaganda om du väljer att hämta en kopia.

andra media