Hur var artikeln?

1487000cookie-checkComic Book Whisper Network som använder avbrytbar kultur utan maskering
Funktioner
11 juli 2020

Comic Book Whisper Network som använder avbrytbar kultur utan maskering

Det finns tydligen ett viskande nätverk inom serietidningsindustrin drivs från privata sociala nätverksgrupper, varav en heter Comic Book Women.

Enligt en rapport från Blödande lura, det fanns rykten om ett viskningsnätverk som går tillbaka till 2016, men bevis för nätverket upptäcktes aldrig ... tills nu.

Rapporten indikerar att gruppen är 440 medlemmar stark, men att du inte kommer att kunna komma åt den på Facebook för om du klickar på Facebook-grupplänk får du information om att det är en privat grupp och det enda sättet att komma åt den är via inbjudan.

ME3wdRy

Bleeding Fool lyckades få tillgång till gruppen och upptäckte att många av medlemmarna var samma som svävade i sociala mediekretsar av den avbrytande kulturkultisten som deformerar människor i medieindustrin, inklusive men inte begränsat till Zoe Quinn, Gail Simone , Alex De Campi, Heather Antos, Magdalene “Mags Visaggio” Francis och Mairghread Scott för att nämna några.

501t4m6

Bleeding Fool-artikeln går igenom den noggranna processen för att beskriva hur människor som Alex De Campi har försökt få vissa människor att deformeras från branschen, eller använt uppmaningar för att stimulera häxjakten.

Det fanns också skärmdumpar av dem som försökte förhindra förläggare och distributörer från att samarbeta med Richard Meyer för att få serien jawbreakers ut till allmänheten.

Det finns ett antal andra läckor som Bleeding Fool också har planerat att släppas, och detta är tydligen bara toppen av isberget.

Det är dock osannolikt att något kommer att göras. Den här typen av grupper har dykt upp under åren men inte mycket har gjort någonsin, och de flesta i gruppen som har använt den för att deformera andra kommer att fortsätta att få arbete inom serietidningen eller medieindustrin.

(Tack för nyhetstips Lazer)

Övriga funktioner