Hur var artikeln?

1490300cookie-checkTiny Racer, hälsosamt racingspel leder till Nintendo Switch den 31 juli
Media
25 juli 2020

Tiny Racer, hälsosamt racingspel leder till Nintendo Switch den 31 juli

Hälsosamt spel är en sällsynthet idag. Jag vet att det verkar som en djärv sak att säga, men det är sant. Att hitta ett spel du kan spela med hela familjen är faktiskt sällsynt. Du kan dock hitta några indiepärlor då och då som förblir trogna mot spel och fokuserar enbart på spelet och funktionerna. IceTorch Interactive's Liten racer verkar vara ett av dessa spel.

Den budgetprissatta racern kommer endast att kosta $ 7.99 för dem som förköper titeln, men annars kan du hämta en kopia från och med 31 juli för bara 9.99 dollar från och med på Nintendo eShop.

Liten racer har 15 olika spår, åtta olika fordon, tre svårighetsinställningar och tre spellägen. Du kan se hur spelet är med trailern nedan.

Spelet liknar det gamla Hot Wheels spel men med större fokus på spårutmaningar och manövrerbarhet.

Till exempel måste du undvika att falla från sidorna på en ramp utan skenor, eller ordentligt klara att bunny hop över föremål i ett diskbänk utan att falla.

Det är inte det mest imponerande eller utmanande racingspelet runt, men det ser ut som enkelt kul, och det lokala två-spelars split-screen-spelet sätter visserligen några extra lager av replaybarhet till bordet. Jag önskar att det hade något som var lite mer originalt i sin kärna Rymdband, men jag antar att du inte kan vinna dem alla.

Förhoppningsvis är bildhastigheten bättre i spelet än hur den ser ut i trailern. Det påminner mig om Super Toy Cars, men jag kände att spelets största nackdel inte optimerades ordentligt för Nintendo Switch och att det hade många kvarvarande fysikproblem från Unity-motorn.

Hur som helst, Liten racer kommer att tappa den 31 juli 2020 för Nintendo Switch.

andra media