Hur var artikeln?

1491220cookie-checkSplintercellen kommer att få en animerad TV-seriens anpassning på Netflix
Underhållning
30 juli 2020

Splintercellen kommer att få en animerad TV-seriens anpassning på Netflix

Trots rykten som flyger runt om att Ubisoft är intresserad av att ta tillbaka Sam Fisher och Splinter Cell ser det ut som Mr. Fisher kommer att visas på den lilla skärmen först snarare än på PC eller hemkonsoler. Enligt en ny rapport, Netflix - som är på Förrädare av Amerika lista tillsammans med Ubisoft - är redo att sända ett nytt Splinter Cell animerade serier med hjälp av John Wick författare Derek Kolstad.

Enligt variation.com (Arkiv), det ser ut som Netflix, Ubisoft och Kolstad kommer att arbeta tillsammans för att göra en animerad serie eller TV-anpassning av den populära Tom Clancy-franchisen "Splinter Cell. "

Om du inte är medveten om vad som ligger under Kolstads bälte, vet att han har arbetat på alla tre "John Wick”Filmer och nyligen samskapade Quibi-serien”Die Hart, ”Med Kevin Hart och John Travolta i huvudrollen.

Dessutom arbetade Kolstad också med "Falk och vintersoldat”-Serien som kommer att ha premiär på Disney Plus samt funktionen”ingen”På Universal. Den senare filmen kommer att släppas 2021, medan "Falk och vintersoldat”Väntas debutera någon gång senare i år.

Med allt detta sagt kommer Kolstad att fungera som författare och verkställande tillverkare under det kommande Splinter Cell Netflix-serien. Webbplatsen noterar också att den kommande anpassningen har fått en två-säsongsbeställning med 16 avsnitt.

Det är oklart på det här tidspunktet hur konststilen kommer att se ut och huruvida showen kommer att ta friheter till skärande hörn för att minska kvaliteten eller om det kommer att vara anmärkningsvärt konstmässigt, men hur det än går, får vi reda på antingen senare detta år eller i början av 2021.

När det gäller detaljer och detaljer om det kommande Splinter Cell animerad anpassning, Netflix, Ubisoft och reps för Kolstad vägrade att kommentera avtalets detaljer. Med andra ord, tiden kommer att visa vad som kommer att gå ned när det gäller denna show.

Den sista nya posten i militär- / spionageserien var Splinter Cell: Svartlista, som släpptes över PC, PS3, Xbox 360 och Wii U den 20 augusti 2013.

Annan underhållning