Hur var artikeln?

1493180cookie-checkFrostpunk: On The Edge Expansion släpps 20 augusti 2020
Media
14 augusti 2020

Frostpunk: On The Edge Expansion släpps 20 augusti 2020

11 Bit Studios ' Frostpunk får sitt senaste utvidgningspaket som heter På kanten från och med 20 augusti. Den tredje och sista utvidgningen tillkännagavs ursprungligen i slutet av juli, med 11 Bit informerade spelare om att de planerar att släppa spelet i augusti. Med det senaste spelet avslöjar de bekräftade att släppningsdatumet för Frostpunk: On The Edge kommer att vara den 20 augusti 2020.

Den 12 augusti släppte utvecklarna en sex minuters spelgenomgång av På kanten med den ledande huvuddesignern Jakub Stokalski.

Videon går genom scenariets grundläggande förutsättning, såväl som den största förändringen från huvudspelet: det finns ingen generator som håller din stad varm.

Du måste hämta efter resurser och hitta en ny form av energi för att generera värme.

Staden New London har en alternativ inställning för Book of Laws, som förändras något från hur saker fungerar i basspelet; och ditt huvudmål är att bygga upp bosättningen i klippkanten för att förse Nya London med förnödenheter och resurser.

Med tanke på att det inte finns någon grundläggande värmeproduktion att förlita sig på och resurser är begränsade i området, måste du våga utanför bosättningen för att skaffa fler resurser och hålla bosättningen levande och matad.

Målet med utvidgningen är baserat på utforskning och att hitta andra bosättningar att handla med och bygga diplomatiska förbindelser med dem för att rädda New London.

Frostpunk är ett av de få spelen där ute som inte djuper in i vänsterpropaganda och degeneration. Det är ett andetag av frisk, kall luft från alla andra propagandamässiga spel som har släppts under det senaste halva decenniet.

Du kan leta efter Frostpunk: On The Edge att släppa den 20 augusti 2020 över den ånga store och igen GOG.com för PC.

andra media