Hur var artikeln?

1493790cookie-checkGenshin Impact PC släppningsdatum för 28 september
Media
19 augusti 2020

Genshin Impact PC släppningsdatum för 28 september

MiHoYo-teamet tillkännagav att friluftsäventyrspelet speglade sig efter Legend of Zelda: Breath of the Wild, Som kallas Genshin Impact, kommer på PC, Android och iOS från och med den 28 september 2020 i slutet av nästa månad.

PS4 -utgivningsdatumet har inte fastställts ännu, men spelet har genomgått olika PS4 -betatester under våren, från mars till juli. Jag är säker på att när de har löst allt logistiskt kommer PS4 -utgivningsdatumet att avslöjas för Genshin Impact.

När det gäller själva spelet är det precis som Breath of the Wild när det gäller spel. Du har förmågan att engagera fiender med närstrid eller varierande attacker, liksom magi och föremål. Du kan ta dig igenom den öppna världen med hjälp av segelflygplan och andra transportformer, samt ta dig an uppdrag i den öppna världen som utvecklas.

Den stora skillnaden mellan Breath of the Wild och Genshin Impact är att istället för att spela som en karaktär har du tillgång till fyra olika karaktärer, alla med sin egen personlighet, egendomar och speciella förmågor.

Det är lite synd att det här spelet är på väg till PC och PS4 men inte Nintendo Switch. Jag är säker på att vissa människor kommer att använda ursäkten "Men Switch är inte tillräckligt kraftfull!" samtidigt som man ignorerar det faktum att Genshin Impact släpper också på iOS- och Android-enheter. Så om den kan köras på en iPhone och Android kan den köras på en switch.

Genshin-inverkan - tempel

Hur som helst, jag älskar spelets visuals och tematiska presentation. Det ser underbart ut och det verkar innehålla mycket mer djup i sin strid och mekanik än vad som fanns i Breath of the Wild. Förhoppningsvis spelar det lika bra som det ser ut.

PC-, Android- och iOS-spelare kommer att ta reda på hur bra detta kinesiskt tillverkade äventyrsspel kommer att hantera när det släpps den 28 september i höst.

För mer information om Genshin ImpactGärna besöka officiell miHoYo Team-webbplats.

Kommentarer är stängda.

andra media

det här är det här