Hur var artikeln?

1493300cookie-checkGhost Of Tsushima var Julias mest sålda spel i USA
Nyheter
16 augusti 2020

Ghost Of Tsushima var Julias mest sålda spel i USA

Den amerikanska NPD-gruppen har släppt sitt diagram för juli angående videospel och försäljning. Med det sagt, Sony och Sucker Punch Productions ' Ghost of Tsushima har toppat nämnda diagram, vilket innebär att det var det bästsäljande spelet i USA från och med årets juli.

För det första spårar den amerikanska NPD-gruppen bara fysisk försäljning hos detaljhandlare, där företaget ibland får digital data från utgivare / utvecklare, men detta är inte alltid fallet med andra företag.

Till exempel tillhandahåller Nintendo och Activision Blizzard inte digitala nummer för alla sina saker (detta inkluderar först-parts digitalförsäljning och Battle.net). Dessutom räknas inte mikrotransaktioner, prenumerationer eller saker som inte är relaterade till faktiska spelförsäljningar.

På den anteckningen bekräftade Take-Two till webbplatsen gamesindustry.biz det hade inte levererat sina digitala försäljningsdata till den amerikanska NPD-gruppen för juli.

Hur som helst, den nya listan via npd.com sitter nedan och visar Ghost of Tsushima på topplatsen följt av den ökända Call of Duty: Modern Warfare och Paper Mario: The Origami King:

Förra veckan Denna vecka spel
Ny 1 Ghost of Tsushima
2 2 Call of Duty: Modern Warfare
Ny 3 Paper Mario: The Origami King *
1 4 Den sista av oss: Del 2
3 5 Animal Crossing: New Horizons *
5 6 Ring Fit Adventure
4 7 Mortal Kombat 11
6 8 Mario Kart 8: Deluxe *
8 9 Super Smash Bros. Ultimate *
Ny 10 Sword Art Online: Alicization Lycoris

Som alltid representerar det första numret förra veckans placering. Det andra numret fungerar som den här veckans placering, medan "Nytt" står för en ny post på listan ovan. Även om det inte är här, betyder "återinträde" en titel som har återvänt på topp tio-listan, och asterisken (*) betyder att digital försäljning på Nintendo eShop inte ingår.

Intressant nog, om en månad, Den sista av oss: Del 2 har sjunkit från topp till fjärde plats. På brittiska försäljningslistan ligger spelet inte längre på topp tio, vilket innebär att intresset för spelet minskar snabbt.

Tyvärr verkar amerikanska gäster gilla kampspelet som identifieras som Mortal Kombat 11men i motsats till det ser det ut som att spelet inte lyckas så bra med tanke på att det sjönk från fjärde plats till sjunde på 30 dagar.

Slutligen släpper den amerikanska NPD-gruppen sina augusti-nummer den 14 september 2020.

Kommentarer är stängda.

Övriga nyheter

det här är det här