Hur var artikeln?

1494060cookie-checkGotham Knights Gameplay-video tar emot bakslag mot stammning och RPG-mekanik
Media
23 augusti 2020

Gotham Knights Gameplay-video tar emot bakslag mot stammning och RPG-mekanik

Warner Bros. Interactive Entertainment och Warner Bros. Games Montreal avslöjade nyligen det kommande superhjälte-spelet Gotham riddare. Beräknad för att släppa över PC- och hemmakonsoler, det nya spelet verkar ha en dålig start med spelare och fans på grund av den officiella premiärspelet för trailern med dålig optimering och RPG-mekanik.

Jag är inte säker på hur trailers gillar Halo: Oändlig och Gotham riddare har fått greenlight av högre uppsättningar när båda videor tydligt saknas när det gäller presentation, men jag tappar.

Innan du hoppar in i de många problem som finns i spelet trailern, kan du kolla in världens premiärvideo som beskriver vad Batgirl, Nightwing, RedHood och Robin måste göra för att skydda Gotham City:

”Batman är död. Det är nu upp till Batman-familjen - Batgirl, Nightwing, RedHood och Robin - för att skydda Gotham City, få hopp till sina medborgare, disciplin till sina poliser och rädsla för sina brottslingar. Du måste utvecklas till den nya Dark Knight och rädda Gotham från kaos. ”

I enlighet med följande video kommer spelet att ha ett nivåsystem som ser fiender agera annorlunda på lägre och högre nivåer. Med andra ord kan slumpmässiga bogar utgöra ett större hot om du inte planerar "ordentligt".

Spelet har också många prestandaproblem. Jag är inte säker på om Mr. Freeze-isen får spelet att frysa upp, men på en allvarlig anmärkning, kommer nästa gen-spelet för mycket för att det ska bli en världspremiär trailer.

Med det sagt kan du kolla in trailern som har spelare och fans som stämmer över och uttrycker sin besvikelse i YouTube-kommentaravdelningen här:

”Få en glimt av den öppna världen Gotham City där Batgirl och Robin går samman för att ta på sig Mr. Freeze i ett av flera skurträffar som finns i staden. De kommer att använda en mängd olika förmågor, vapen och unika stridslag för att neutralisera sina fiender. "

Slutligen Gotham riddare släpps någon gång 2021 över PC, PS4, Xbox One, PS5 och Xbox Series X.

andra media