Hur var artikeln?

1492980cookie-checkHalo: Oändligt som behövs försenas på grund av kvalitet och teamhälsa, enligt Phil Spencer
Blogg
14 augusti 2020

Halo: Oändligt som behövs försenas på grund av kvalitet och teamhälsa, enligt Phil Spencer

Det har nästan gått en månad sedan Microsoft och 343 Industries avslöjade Halo: Oändliga ökända kampanjtrailer. Och trots den tid som har gått, konversationen runt Halo: Oändliga kvalitet är fortfarande ett hett ämne i dag. Och återuppståndande av detta ämne är Phil Spencer genom att han känner att den kommande nästa gen-skytten först måste försenas.

Även om många människor känner att de har blivit låta ned av tillkännagivandet angående Halo: Oändliga försening, tror Mr. Spencer att det är till det bästa sedan spelet innan skulle sakna "kvalitet" och påverka dev-teamets hälsa för "värre."

Ovanstående information kommer från webbplatsen stevivor.com, som tog sig tid att skriva ut intervjun som Spencer tog upp med Gary Whitta på Animal Talking Twitch-showen.

Med det sagt, nedan ligger Spencers svar på Halo: Oändlig försenas till 2021 och vad Microsoft och 343 Industries hoppas uppnå nästa år:

”Låt mig börja bara med att känna igen fansen och det faktum att det här är en bummer. Det är dissapointing för människor, det är en besvikelse för oss. Vi såg fram emot anpassningen av Halo Infinite och Xbox Series X.

Till slut måste jag fatta rätt beslut. Styrkan i Halo-franchisen - teamets hälsa och förmåga ... är saker som spårar mot kvaliteten där du vill ha spelet?

Det kändes bara inte för oss alla som den Halo-utgåvan som vi skulle vilja ha.

Jag ber om ursäkt till fansen, för jag gillar aldrig att ställa in förväntningar och sedan inte slå dem, men jag tror också att vi tar rätt beslut på lång sikt för både Xbox och Halo och våra kunder. ”

Tiden kommer säkert att visa hur den försenade utgåvan av Halo: Oändlig kommer att panorera vid lanseringen, men just nu är Spencer mer orolig för kvaliteten på spelet medan han försöker undvika "ohälsosam" utveckling.

Slutligen kommer den kommande nästa genkonsolen som är mest känd som Xbox Series X att debutera i november medan Halo: Oändlig förväntas släppas över PC, Xbox One och Xbox Series X någon gång 2021.

Övriga nyheter