Hur var artikeln?

1492607cookie-checkHorizon Zero Dawn Cheats ger bästa oändliga hälsa, artiklar och resurser 2020
FUSK
8 augusti 2020
3.5 min läs

Horizon Zero Dawn Cheats ger bästa oändliga hälsa, artiklar och resurser 2020

Guerrilla Games och PlayStation Mobile släppte tjänstemannen Horizon Zero Dawn Complete Edition över PC via Steam och Epic Games Store. Medföljande spelets PC -utgåva råkar vara aktiva Horizon Zero Dawn Cheats -tränare som du kan ladda ner gratis nu.

Om Guerrilla-spel som finns på mästarlistan Traitors of America inte lägger en sur smak i munnen, då Horisont Zero DawnPC: s port bör. Men om dessa två saker inte var tillräckligt för att avskräcka dig, så vet att det finns fusktränare som du kan snagga för spelet gratis.

Den första webbplatsen som du kan få gratis Horisont Zero Dawn fusk från är flingtrainer.com:

Num 1 - Oändlig hälsa

Num 2 - Full medicinsk påse

Num 3 - Oändlig syre

Num 4 - Instant Charge Weapon

Num 5 - Oändlig ammunition / pil

Visa mer

Visa mindre

Webbplats cheathappens.com kräver att folk ska vara premiummedlemmar för att få tag på följande Horisont Zero Dawn fusk:

Oändlig hälsa

Obegränsad medicinsk påse

Obegränsad undervattens andning

Obegränsad partihälsa

Objekt med obegränsad användning

Visa mer

Visa mindre

Nästa webbplats som innehåller fusk för Horizon: Zero Dawn kommer i heder av wemod.com. Höjdpunkten för denna tränare är att appen är gratis att ladda ner och du behöver inte oroa dig för att betala för att få tillgång till Horizon Zero Dawn Cheats:

Odödlig

Obegränsade Skill Points

Obegränsad medicin

Obegränsad syre

mega Exp

Och slutligen, webbplats fearlessrevolution.com har en uppsjö av Horisont fusk för dig att titta över här. Fusken är emellertid en del av ett fusktabell som fungerar tillsammans med Cheat Engine. Så när du har tagit hand om Cheat Engine bör du kunna ladda ner och använda tabellerna utan problem:

Aktivera tränare

Oändlig hälsa

En träff dödar

Obegränsade objekt / pilar / ammunition

obegränsade resurser

Visa mer

Visa mindre

Slutligen, Horisont Zero Dawn är ute nu för PC och PS4.

Andra FYTTER