Hur var artikeln?

1494100cookie-checkLåt honom gå Trailer Har Kevin Costner i en spänd amerikansk spänningsriller
Media
23 augusti 2020

Låt honom gå Trailer Har Kevin Costner i en spänd amerikansk spänningsriller

Focus Pictures kommande flick, Låt honom gå, baserad på spänningsromanen 2013 från författaren Larry Watson, stjärnor Kevin Costner och Diane Lane i en skulle kunna bli en av de bästa filmerna som kom ut 2020.

Filmanpassningen är skriven och regisserad av Thomas Bezucha, och den första trailern för filmen är nästan tre minuter lång utan att faktiskt ge bort hela handlingen.

Det handlar om två morföräldrar, spelade av Costner och Lane, och försöker hämta sitt barnbarn från sin svärson och hennes nya beau. Costner är ovilliga att engagera sig, men Lane inser att deras sonson fortfarande är en del av deras släkt trots att deras egen son är avliden. Detta leder paret in i ganska farligt territorium när de försöker konfrontera familjen till sin svärmors svåra nya maka.

Du kan kolla in släpvagnen nedan med hjälp av Film Trailers Källa.

Av någon anledning är spännande thrillers i sällsynthet i filmer. Jag kan inte exakt säga varför det är men jag antar att det beror på budgetskäl. Men än en gång har Hollywood inga problem med att kasta 100 miljoner dollar på katastrofala katastrofflickor, så det är kanske bara den typiska inre cirkeln av producentbaserad kreativ konkurs som håller kvar denna typ av filmer snarare än något annat?

Oavsett, Låt honom gå ser ut som en stram, jordad spännings-thrilleruppsättning under en period som sällan återgår till i dagens filmer; en 20-tal västerländsk uppsättning under spirande samtida tider.

Det som får filmen att se så bra ut är att det finns den här oförutsägbara känslan av den långsambrännande installationen som trailern visar, vilket ger tittarna en oöverträfflig närvaro av en förmodande och potentiellt våldsam slutsats.

Bäst av allt, det finns ingen mångfaldsanställning i trailern. Detta ser ut som en sann och genom klassisk amerikansk film. De är ganska sällsynta i dag.

Definitivt ha ett öga på Låt honom gå när det släpps i november.

andra media