Nytt tillstånd för att lyfta fram PS4- och PS5-spel den 6 augusti 2020

Sony Interactive Entertainment eller SIE kommer att vara värd för ett helt nytt avsnitt om State of Play, den 6 augusti 2020, kl 1:00 PT / 4:00 ET / 9:00 BST. Den här nya episoden kommer att fokusera på spel från tredje part som kommer till PS4 samt att visa upp innehåll för PSVR.

Sony och dess andra grenar är inte främling för Förrädare av Amerika lista, och det ser ut som den interaktiva underhållningsavdelningen kommer att göra rubriker igen den 6 augusti.

Förutom ovanstående kommer det digitala evenemanget som planeras att visa upp en lista med PS4- och PSVR-spel också att lyfta fram några PS5-titlar - som visades för två månader sedan i juni - allt från tredje part till indiespel.

Dessutom tog Sid Shuman till blog.playstation.com för att illustrera att den kommande digitala showen kommer att gå cirka 40 minuter i längd / tid. Eventet i fråga kommer också att innehålla ett "bra sortiment" och "nytt gameplay-bilder" genom olika uppdateringar.

Förvänta dig dock att ingen PS5-information dyker upp vid evenemanget kring hårdvara, affärsplaner, förbeställningar eller konsolens släppdatum. Shuman utarbetar frånvaron av nämnda info just här:

”Och bara för att vara superklart - det kommer inga PlayStation Studios-uppdateringar i torsdagens avsnitt. Det kommer inte heller att finnas några uppdateringar kring hårdvara, företag, förbeställningar eller datum. På torsdag är vårt fokus helt och hållet att visa upp några coola kommande spel som kommer till det bredare PlayStation-ekosystemet. Borde vara roligt!"

Som nämnts ovan kommer den kommande digitala evenemang som kallas “State of Play” att starta den 6 augusti kl 1:00 PT / 4:00 PM ET / 9:00 PM BST där tittare kan fånga showcase live via Twitch eller YouTube.

Slutligen kommer detta State of Play-evenemang endast att fokusera på PS4- och PSVR-spel samt PS5-titlar som tidigare visats för två månader sedan. Bortsett från detta, förvänta dig inte några nyheter om nästa gen PlayStation-konsolens prissättning eller släppfönster.