Hur var artikeln?

1494123cookie-checkSuicide Squad: Kill The Justice League Race-Swaps Deadshot och gör honom svart
Media
23 augusti 2020

Suicide Squad: Kill The Justice League Race-Swaps Deadshot och gör honom svart

Rocksteady Studios beslutade att tävla om Deadshot i det kommande Självmordsgrupp: Kill The Justice League spel, som nyligen tillkännagavs för en release 2022 på PC, PS5 och Xbox Series X.

De gjorde tävlingsbytet ganska tydligt i den fyra minuters debutvagnen, som du kan se nedan.

Som ni ser är Deadshot nu helt klart en svart man, i motsats till att vara vit. Han avbildades vanligtvis som vit i de flesta animerade och videospelet inkarnationer av karaktären, även i Rocksteadys egna spel, men här beslutade de att blatant race-byta honom och göra en redan vit karaktär svart.

De flesta Centrists ™ kommer att ljuga och säga att Deadshot alltid var svart, men IGN bekräftade att Rocksteadys titel är inställd inom Batman: Arkham universum, som redan hade etablerat sig i två spel och en animerad film som Deadshot var vit. IGN skrev ...

"Talande under DC FanDome, Rocksteady Studios 'Sefton Hill bekräftade att självmordsgruppen är en" fortsättning av Arkhamverse "som började i Batman: Arkham Asylum och kom till sitt till synes slut i Batman: Arkham Knight. Hill förklarade att Suicide Squad är en del av denna värld och faktiskt kommer att låta spelare se fortsättningen av plottrådar och karaktärer som först introducerades i dessa Arkham-spel.

"Det här är en fortsättning på Arkhamverse, så många trådar och berättelser du kommer att se kommer att bli verkliga i det här spelet," sade Hill.

”Detta innebär också att Suicide Squad inte kommer att vara i samma universum som WB Games Montreals kommande Gotham Knights, som fokuserar på den utökade Bat-familjen av hjältar i en ny kontinuitet.

Du kan se bilderna nedan som ytterligare bevis från Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins och Suicide Squad: Assault On Arkham.

060zfFD

pfDygFk

Till och med Deadshot wikisidan för Batman: Arkham spel erkände att Deadshot har tappats med ras, mörkare hans hudton och förändrat hans personlighet till en bredvid en gemensam thug i stället för en prestigefylld markör.

TWi98vg

Just nu är Deadshot död.

De bestämde sig för att döda hans karaktär för att gnälla till BLM-folkmassan som vill besegra polisen ”och upplopp över hela Amerika. Även om det tekniskt började detta med David Ayers ursprungliga gjutning av Will Smith som en race-bytte Deadshot under hans 2016 självmords~~POS=TRUNC utflykt. Vissa människor var förlåtande eftersom de hävdade att det fanns i ett annat universum, som praktiskt taget tvingades in i Snyderverse.

Men i det här fallet är det en otydlig och diskriminerande handling på Rocksteadys vägnar med tanke på att Deadshot alltid var vit i Arkhamverse och ändå beslutade de att rasbyta honom för att gå vidare till intellektuella dödsslag.

(Tack för nyhetstipset WittyUserName)

andra media