Hur var artikeln?

1492712cookie-checkSnabba och rasande crossroads -fusk erbjuder obegränsad hälsa, supersnabbhet och ett slag dödar 2020
Blogg
10 augusti 2020
2 min läs

Snabba och rasande crossroads -fusk erbjuder obegränsad hälsa, supersnabbhet och ett slag dödar 2020

Om du inte kämpar med 200 km / h av ooptimerade problem eller upplever en död online-multiplayer-session på grund av dåliga servrar, kan du fuska dig igenom Fast and Furious: Crossroads kampanj med en ny satsning av Fast And Furious Crossroads Cheats -tränare.

I ett försök att översätta toppfilmerna på storskärmen till ett racingspel kommer Bandai Namco och Slightly Mad Studios ' Fast and Furious: Crossroads.

Det nya spelet placerar dig i "episka" situationer i ett nytt kapitel i Snabb och Furious saga som utforskar "höghastighetshistorier", "filmisk non-stop action" och "adrenalin-drivna stunts" på unika platser.

Om det låter som kul kan du gå med i den gamla familjen och slå ett internationellt brottssyndikat och ställa dem inför rätta med hjälp av fusk.

Den första sajten, dvs. cheathappens.com, erbjuder följande Fast And Furious Crossroads Cheats -tränare:

Oändlig hälsa

Infinite Ally Health

En träff dödar

Ingen skicklighet Cooldown

Super hastighet

Till skillnad från webbplatsen Cheat Happens, webbplatsen alltrainerspc.com kräver inte ett premiummedlemskap för att tappa följande tränare. Med andra ord, du bör kunna ta dem gratis. Tränaren innehåller följande Snabba och rasande korsningar fusk:

NumPad 1: Oändlig hälsa

NumPad 2: Infinite Ally Health

NumPad 3: One Hit Kills

NumPad 4: Ingen Skill Cooldown

NumPad 5: Superhastighet

Ett annat alternativ till de två ovanstående webbplatserna är newpccheats.com, som erbjuder samma mängd fusk för det grafiskt ifrågasatta racingspelet. Du kan antingen titta över dem här eller hämta dem genom att slå upp den angivna länken:

En träff dödar

Oändlig hälsa

Infinite Ally Health

Ingen skicklighet Cooldown

Super hastighet

Det är värt att notera att nyare versioner av spelet kan kräva att du laddar ner uppdaterade tränare. Med andra ord är det bäst att kolla in något av ovanstående webbplatser för att fuska din väg till seger.

Slutligen, Fast and Furious: Crossroads finns att hämta just nu för PC via Steam, PS4 och Xbox One.

Övriga nyheter