Hur var artikeln?

1495190cookie-checkRyan Reynolds avfyring av alla manliga författare är inte honom som "säljer ut"
Underhållning
26 November 2020

Ryan Reynolds avfyring av alla manliga författare är inte honom som "säljer ut"

Många har börjat fördöma Ryan Reynolds som en försäljning med den senaste avslöjandet att Deadpool 1 och 2: s manliga författare hade släppts för att uppfylla en mångfaldskvot. Paul Wernick och Rhett Reese, som skrev Deadpool 1, 2 och båda Zombieland-filmerna, återkommer inte för att skriva Deadpool 3.
Comic Book News rapporterar i deras ställe kommer två relativa nobodier Wendy Molyneux och Lizzie Molyneux-Loeglin nu att leda projektet efter att Ryan Reynold beviljat Kevin Feiges krav på mångfaldshantering.

Paret är mest känt för sitt arbete med Bob's Burgers, där de är involverade i varje steg i produktionen. Knappast en meritokratisk anställning för att ge dem ansvaret för Deadpool-franchisen på miljarder dollar, men att anställa bra kvinnlig talang består i att spendera mycket pengar. Något du kommer att märka att de som är intresserade av att vakna har lite eller inget intresse av att göra det.

Som Comic Book News lyfter fram, förklarar Youtuber Grace Randolph i sin täckning, beslutet kom från Feige. Vem har drivit på för mer mångfald inom Marvel Cinematic Universe. Reynolds som behåller regi kontrollen, kapitulerade bara för hans krav.

”En annan konstant över på Disney är Feige gillar att ha kontroll över sitt eget imperium. Så vad vet du! Plötsligt är Zombieland 1 och 2 författare Rhett Reese och Paul Wernick, som skrev Deadpool 1 och 2, ganska framgångsrikt, eller Bob's Burgers-författare, systrarna Molyneux. WHO?! Jo, systrarna Molyneux är faktiskt djupt involverade i Bob's Burgers från hela linjen, de är inte bara medlemmar i skrivteamet. Och det är naturligtvis en Fox-egendom liksom Molyneux-systrarnas andra kommande show, även animerad, The Great North. Så det är en bra bit synergi där. De passar också med Feiges nya ansträngningar att diversifiera MCU, särskilt bakom kameran. ”

Varför betyder det då att Ryan Reynolds inte har sålt ut? Mycket enkelt, för att sälja ut måste du inte vara på den motsatta sidan. Reynolds har väckt en lång och dokumenterad historia av att de konservativa och den antipolitiska punditryen har valt att glänsa över.

I Deadpool 2 dödar Reynolds en baby Adolf Hitler för att Hitler är den ondaste personen som finns. Trots den enkla handlingen att påpeka folkmordet efter det tyska folket efter kriget förmörkar Hitlers sämre uppskattningar, uppfann Stalin det moderna koncentrationslägret och utrotade systematiskt dem han erövrade, och Maos regim är en av de blodigaste sedan Djengis Khans regeringstid. .

In 2017 Reynolds förklarade sitt stöd för den feministiska rörelsen och fördömde människor med ordet ”bossy”. I en Glamour-intervju diskuterade hans fru hur hennes man driver på jämställdhet genom missbildande larver. Nej, det är inte en Babylon Bee-berättelse, men med tanke på den rena galenskapen skulle du tro att det var.

2016 för jämställdhet, Reynolds avbildas bli knuten i Deadpool. En film han använde som ett medel för att främja feminism och jämställdhet. År 2020 signalerade Reynolds sitt stöd för den marxistiska rörelsen Black Lives Matter och donerade 200,000 XNUMX dollar till lobbyistgruppen NAACP.

Till Reynolds kredit gör han säkerhetskopiering av vad han säger med sina egna pengar, även om de aldrig kommer att uppnå hans önskade mål. Till sin kredit tillkännagav han aldrig att han inte var vaknad eller en bra allierad. Han och hans familj har utropat sig stolt feministisk, stolt vänster och vaknat stolt under en tid. Det är inte hans fel som centralister och konservativa valde att ignorera upprepade gånger vad han sa.

Annan underhållning