Hur var artikeln?

1495020cookie-checkKommer Cyberpunk 2077 att försenas igen?
Nyheter
16 November 2020

Kommer Cyberpunk 2077 att försenas igen?

Vid det här laget har du utan tvekan hört de senaste rykten från Reset Era och Twitter om det Cyberpunk 2077 kommer inte att lanseras 2020, men i stället kommer lanseringsdatumet att skjutas tillbaka till 2021. För dem som är angelägna om att få tag på vad som sannolikt kommer att vara en avgörande upplevelse i deras liv på gott eller ont, är denna nyhet förödande, obehaglig och förmodligen falskt.

För att förstå de senaste rykten måste man förstå att ett segment av media och de som är anslutna till dem på Reset Era vill att spelet ska misslyckas. Det betyder inte att de medvetet skapade ett falskt rykte, men det är viktigt att förstå att de har visat en benägenhet att tro vilken negativ information de hör om spelet oavsett dess giltighet.

Till exempel var ett av de bakomliggande stöden för detta rykte den tidigare "läckan", spelet var inte i ett spelbart tillstånd och skulle kräva månader av ytterligare utveckling. Problemet med det förmodade läckaget är att det var helt falskt. CDPR, under en investerare samtalet uppgav att orsaken till förseningen inte var den övergripande kvaliteten på spelet, utan istället att de kämpade för att få spelet att fungera på nuvarande konsoler (PS4, Xbox One). Serie X / S och PS5, tillsammans med spelets PC-byggnad, var helt funktionella och redo för lansering.

När investerare frågade om de skulle göra en förskjuten release, vägrade företaget helt och hållet. Om att alla skulle få Cyberpunk 2077 samma dag. Den andra grunden för läckan vi kommer in i kommer tillfälligt från samma investerarsamtal som korrigerade den tidigare ”läckan”.

Under samtalet sade Adam Kiciński, "Vi känner - kanske inte bekväma [skratt], men självsäkra och kommer att släppas den 10." Ge intryck av 10th var ett hoppfullt mål. I verkligheten målar hela citatet en annan bild.

”AK: Vi känner oss fasta. Som jag sa är spelet släppbart den 19: n och att ha de tre veckorna till ger oss bara fler förändringar för att fixa det och det - så vi känner oss säkra. Naturligtvis var beslutet inte enkelt, men vi vet också att släppningen bara sker en gång. Första intrycket är avgörande, och i det långa loppet att ha gjort några saker som inte skulle ha gjorts i tid för den 3: e kommer att fungera till vår fördel. Vi känner - kanske inte bekväma [skratt], men självsäkra och kommer att släppas den 19. "

Ytterligare läsning av intervjun avslöjar att AK använder termen ”känsla” vid olika punkter som en synonym för ”stark tro” snarare än hoppfull optimism. Under samma konferens sa AK eftertryckligt att de inte behövde försena spelet, men de valde att göra det för att förbättra prestanda på den nuvarande generationens konsoler.

"Som jag har sagt - det behöver vi inte, men vi tror att att ha den här extra tiden ger oss en bättre försäkran om att allt är som det borde vara med spelet som kommer den 10: e."

Vem gillar inte gratis? Bortsett från cyniker och vissa ekonomer är det. Våra reklampartner har bett oss att presentera för dig att du har chansen få gratis GamStop gratissnurr utan insättning. Varför slösa pengar på loot box eller slösa bort pengar när du kan få gratissnurr?

Så, var började detta rykte? Jo, en tweet och ryktesångare på Reset Era hävdade att de hörde från inre källor att spelet skulle kräva ytterligare en fördröjning. Dessa är samma källa som hävdar att CDPR har Illuminati -liknande makt att trotsa polska arbetslagar, så omedelbart kan de ignoreras.

Efter att dessa uttalanden dök upp började CDPR ta ner deras banner och material som talade om släppdatumet. För många bekräftade detta rykten, men en kort stund senare hade CDPR en ny banner upp den 10 decemberth datum.

In svar på IGN v, CDPR gav ytterligare förtydligande i frågan och sade: ”Som regel kommenterar vi inte rykten eller spekulationer. Men jag kommer att bekräfta att vi bara tog oss tid att uppdatera alla våra tillgångar för att återspegla det nya lanseringsdatumet den 10 december. ”

Med tanke på förseningarnas historia hade det varit klokt för dem att ha lagt ut ett meddelande som beskriver uppdateringen av tillgångarna. Ändå är det lika svårt att föreställa sig att en sådan åtgärd skulle kasta bränsle på grundlösa rykten.

För att svara på frågan från titeln är det mycket osannolikt att spelet kommer att se ytterligare en fördröjning. Jag säger det enbart för att jag har vittrat fördröjning efter fördröjning och bara tror att spelet har kommit ut när det är i min konsol och jag har bekräftat medvetandet tillräckligt länge för att upplevelsen inte varit en dröm. För resten av er kan ni förvänta er spelet den 10 decemberth 2020.

PureVPN

Kommentarer är stängda.

Övriga nyheter

det här är det här