Hur var artikeln?

1496470cookie-checkOverwatch-hack för att förbättra noggrannhet och stealth-läge
FUSK
15 februari 2021
1.55 min läs

Overwatch-hack för att förbättra noggrannhet och stealth-läge

Overwatch är ett lagbaserat förstapersonsskjutspel för flera spelare som utvecklats och publicerades av Blizzard Entertainment. Beskrivs som en "hjälteskytt", tilldelar Overwatch spelare i två lag om sex, där varje spelare väljer från en stor karaktärlista, känd som "hjältar", med unika förmågor. Här hittar du var du kan ladda ner Overwatch -hack.

In Overwatcharbetar team för att slutföra kartspecifika mål inom en begränsad tidsperiod. Blizzard har lagt till nya karaktärer, kartor och spellägen efter släpp, allt gratis, med den enda extra kostnaden för spelare som valfria bytesboxar för att köpa kosmetiska föremål. Det släpptes för PlayStation 4, Xbox Oneoch Windows i maj 2016 och Nintendo Switch i oktober 2019.

Overwatch fick universell hyllning från kritiker, som berömde spelet för dess tillgänglighet, den mångsidiga överklagandet av dess hjältekaraktärer, dess tecknade konststil och roliga spel. Blizzard rapporterade över 1 miljard dollar i intäkter under det första året av utgivningen och hade mer än 50 miljoner spelare efter tre år. Overwatch anses vara ett av de bästa tv -spelen genom tiderna, fick många utmärkelser av årets spel och andra utmärkelser.

Tänk nu på att fusken för Overwatch inte är exakt gratis, men det är fortfarande värt det med tanke på hur mycket det kommer att göra spelet så mycket underhållande. 

Ta en titt på tillgängliga fusk från battlelog.com

 • Aimbot
  • Inriktningssystem
 • Misc
  • Skicklighetsassistent
  • Utbytbara nycklar
 • Stealth
 • ESP
 • wallhack

Nu, ja det finns inte så många fusk skapade för, men kanske är det till det bättre eftersom det du behöver verkligen bara är ett bättre mål, subtil rörelse och snabb skanning av din omgivning för detta förstapersonsskjutspel.

Var noga med att kontrollera hur bra Overwatch -fuskarna är. Visst kommer det att kosta dig, men med tanke på att du redan letar efter en kan du försöka hitta det bästa, eller hur? Många webbplatser erbjuder mycket liknande fusk men med sin egen version. Börja med att titta på vittnesmålen, och sedan kan du bestämma var du ska köpa och bara spela! Den fantastiska kvaliteten på Overwatch -hackar kan bedömas utifrån det faktum att när de implementeras i ett spel smälter de in väl och får allt att verka naturligt och följer spelets flöde utan att göra saker alltför uppenbara för de andra parterna som är involverade i spelet. Så när du väl kollat ​​in det, voila, hittade du dina fusk.

Hur som helst, du kan spela det här spelet nu, tillgängligt på alla spelplattformar!

Andra FYTTER