Hur var artikeln?

1496270cookie-checkNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Best Cheats Grant You Limitless Chakra and Statistics
PC
15 februari 2021
1.45 min läs

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Best Cheats Grant You Limitless Chakra and Statistics

Den senaste delen av Naruto Shippuden Games-serien, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 vinner hjärtat hos fansen enkelt. Fantastisk grafik och fantastisk koreografi ger dig frossa många kampspel nuförtiden kämpar för att presentera. Prova dessa fantastiska Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 fusk nedan

Berättelsen följer huvudpersonen i serierna Naruto Uzumaki och Sasuke Uchiha när de deltar i ett världskrig mellan shinobi - det fjärde Shinobi -världskriget - mot terrororganisationen Akatsuki och förenar att besegra det. Tycka om storm 3, spelet använder vanliga kampsystem; med en vridning kan spelare nu växla mellan ett lag med tre fighters som kan hjälpa varandra. 

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 förfinar spelet till det absolut bästa i serien och erbjuder en stor lista med spelbara karaktärer. Karaktärerna och storskaliga strider är fantastiska och känns spännande att spela, för att inte tala om att historien också lönar sig på ett mycket tillfredsställande sätt. Striderna är snabba och hårda och behandlas som stora händelser genom massor av filmiska kameravinklar och kraftfulla jutsus -rörelser att välja mellan. Kontrollerna är enkla och de mest lyhörda i Storm -spelserien hittills.

Sådana saker kan lätt få så många människor och en stor fanbase för spelet. Med det kommer en stor gemenskap att åstadkomma intressanta, nya sätt att njuta av spelet, inklusive att skapa eller räkna ut fusk och speciella drag inbäddade i koden. Om du vill prova något av fuskarna kan vi ha flera bra för dig.

Här kan du se listor över noggrant kurerade Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 fusk du kan använda i spelet. Den här är från wemod.com, som följer:

 

Oändligt chakra

Oändlig ersättning

Oändlig stormmätare

Oändlig vaknande längd

Oändlig Ryo

Visa mer

Visa mindre

Njut av ett klassiskt barndomsminne med en twist av modern grafik och fantastiskt spel av Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, tillgängligt nu PC, Playstation och xbox

Annan dator