Hur var artikeln?

1496310cookie-checkNya Gundam Breaker-fusk för obegränsad uppstart
PC
15 februari 2021
3.50 min läs

Nya Gundam Breaker-fusk för obegränsad uppstart

Nya Gundam Breaker är den fjärde delen i Gundam Breaker-serien av bandai Namco, som släpptes den 21 juni 2018 i Japan. De Gundam franchise har redan varit en stark utmanare i "Robot Fight" -spelet med ett stort universum att utforska.

Hitta mer om New Gundam Breaker -fusk nedan.

I det här spelet kommer spelarna att kunna ersätta delar med sådana som fallit av fiendens enheter och lagras i en inventeringsmeny där de kan bytas ut när som helst, vilket möjliggör en "realtidsanpassningskamp" eller lagras i en återställningslåda . Builder Parts kommer också tillbaka med ett ökat lock på 8 delar. Nyhet är också möjligheten att ändra musiken som spelar särskilt för din Gunpla.

Precis som det som visas i mangan eller filmen, erbjuder denna "franchise" ett fantastisk perspektiv över framtida civilisation som utvecklas inom robotik. Huvudförutsättningen är en kosmisk robot som kämpar med destruktiv kraft och en storskalig stridsarena.

Spelet är inte annorlunda än så. det erbjuder fantastiskt spel med komplexa funktioner att memorera. Men frukta inte, om det vanliga spelet inte är din kopp te, eller helt enkelt bara för svårt att få tag på, finns det några fusk tillgängligt för detta spel.

Den första webbplatsen som erbjuder fusk för New Gundam Breaker är cheathappens.com,:

Ställ in GP

Oändlig hälsa

Obegränsad hoppkraft

Omedelbar full burst-laddning

Frys Mission Timer

En annan är från wemod.com, som faktiskt är exakt samma som ovan. Men vissa fusk kan komma från olika källor, så det är värt ett försök att testa från andra webbplatser bara för att se om det är liknande eller kanske ännu bättre. Webbplatsen ger dig:

Oändlig hälsa

obegränsad energi

Obegränsad burstmätare

Obegränsad GP

Frys Timer

Till skillnad från många andra spel som erbjuder många fusk verkar New Gundam Breaker inte ha så många fusk tillgängliga. Ändå är det fortfarande värt ett försök.

Gå och spela det nu, tillgängligt på både PS4 och på Ånga

Annan dator