Hur var artikeln?

1496290cookie-checkRocket League-fusk för obegränsad boost
PC
17 februari 2021
3.12 min läs

Rocket League-fusk för obegränsad boost

Rocket League är ett fordonsfotbollsspel utvecklat och publicerat av Psyonix. Att vara ett av få spel med sin egen genre, dvs ingen konkurrent, ger dem definitivt berömmelse i branschen. Spelet är enkelt och har fantastisk grafik och kraftfulla rörelser. Förlätta din upplevelse mer genom att kolla in dessa Rocket League -fusk som är samlade just för dig!

I juni 2016 började 505 Games distribuera en fysisk detaljversion för PlayStation 4 och Xbox One, med Warner Bros. Interactive Entertainment som tog över dessa uppgifter i slutet av 2017. Versioner för macOS och Linux släpptes också 2016, men stödet för deras onlinetjänster släpptes 2020. Spelet gick gratis att spela i september 2020 .

Nu, för de av er som vill ta en genväg när man spelar det här spelet, finns det några fusk tillgänglig för att ge dig ett försprång och bara njuta av spelet utan att investera för mycket av din uppmärksamhet. Här är några av listorna med fusk för Rocket League

Började med den första listan från wemod.com

 • obegränsad Boost
 • Subtrahera 10 spelare 1 poäng
 • Subtrahera 10 Player 2-kärnan
 • Lägg till 10 spelare 1 poäng
 • Lägg till 10 spelare 2 poäng

Det finns också några speciella drag för dig att tippa och vinna en trofé. Det är inte precis ett fusk, men det ger verkligen roligare till spelet. Prova några av dessa från cheatcc.com:

 • Titta inte tillbaka
  • Spela en utställningsmatch utan bots och utrusta en av de två boosts som krävs. När matchen börjar, slå omedelbart bollen direkt i det motsatta målet. Efter att ha svarat igen för den andra kickoffen, ignorera bollen helt. Kör till sidan av kartan och samla in 100% boost-uppstart. Boost mot nästa närmaste. Om du håller [Boost] kan du kontinuerligt göra varv runt fältet och alltid samla in 100% boost power-ups på obestämd tid. Att fylla i två utställningskartor resulterar i nästan hela 10 minuters boosttid som krävs för att få "Don't Look Back" -trofén, så länge du inte spenderar tid på att slå bollen
 • Drift kung
  • För att utföra en 180-powerlide, kör rakt med full hastighet (utan att öka), tryck sedan på [Powerslide] och vrid åt sidan tills du har vänt helt
 • Långt långt borta
  • Starta en utställningsmatch utan några bots aktiverade. Kör varv runt fältet så länge det behövs
 • Rida eller dö
  • Anpassa båda bilarna och vinn sedan en match med var och en av dem. För att anpassa, välj antingen bil och applicera en av dekalerna som är unika för den bilen. Applicera sedan en av de nya lackerna (till exempel pärlemorskinn eller trä). De andra anpassningsartiklarna har ingen effekt. Vinn en match med den bilen. Upprepa denna process för den andra bilen. Eftersom typen av spel som spelar ingen roll spelar, starta en utställningsmatch utan bots, gör ett mål och gör sedan tomgång för återstående tid.
 • Hänsynslösa
  • Spela en utställningsmatch utan bots. Ladda till bollen och göra mål. Vänta tills poängen ropas ut. Du kan stanna kvar i samma match genom att hoppa över omspelningen och ladda igen. När målräkningen når 50 får du "Hänsynslös" trofé.
 • Sky höga
  • Värd en privat match. Gå med i ett team och låt en annan person gå med i motsatt lag. Låt den andra personen kontinuerligt slå bollen högt upp i luften. Få en antenn träff genom att slå bollen i luften när den är högre än målet. Låt sedan den andra personen få ett självmål.
 • Den starkaste överlever
  • Starta en utställningsmatch. Gå till inställningen "Mutatorer" och ställ in antalet mål som behövs för att vinna till "1". Utrusta Shark Fin Topper och välj Unfair Bot Match 1 vs 2. Gör sedan det första målet för att få "Survival Of The Fittest" -trofén.
 • återgång
  • Gå in i garaget och välj Backfire eller Octane. Utrusta Accelerato Boost. Starta en utställningsmatch på Utopia och slå på boost för att få pokalen "Throwback".

Prova Rocket League nu, tillgängligt på alla plattformar.

Annan dator