Hur var artikeln?

1496641cookie-checkWatch Dogs Legion Cheats för oändliga pengar och mer år 2021
Blogg
26 februari 2021
7.9 min läs

Watch Dogs Legion Cheats för oändliga pengar och mer år 2021

Se Dogs Legion släpptes 2020. Den senaste delen tar samma kärnspel som sina föregångare, och kombinerar både fotografering och körning samtidigt som de inte upptäcks. Se Dogs Legion skapar ett nytt system med flera spelbara karaktärer, så att spelarna kan rekrytera praktiskt taget alla NPC som finns i spelets öppna värld. Till skillnad från tidigare spel i serien, Legion har möjligheten att använda flera karaktärer under ett genomspel, som alla kan rekryteras från hela spelets inställning. Var noga med att kolla in detta Watch Dogs Legion Cheats om du vill veta hur du hackar dig igenom spelet!

Detta action-äventyrsspel 2020 publiceras av Ubisoft och utvecklats av Toronto studio. Det är den tredje delen i Titta Hundar -serien och uppföljaren till Watch Dogs 2016. Inom en fiktionaliserad framställning av den närmaste framtiden (slutet av 2 -talet), dystopiskt London. Huvudmålen för det här spelet centreras kring en grupp hackare som kallas DedSec. Historien fortskrider när denna grupp försöker rensa sina namn för en rad bombningar de har inramats för, samt befria Londons medborgare från kontrollen över Albion, ett förtryckande privat militärt företag som förvandlade staden till en övervakningsstat efter bombningarna. .

Spelet i sig består av komplexa hinder och många dolda funktioner. Detta syltfyllda påskäggsspel ger en hög svårighetsgrad när historien fortskrider. För er som ville ligga före ledningen kan ni kolla listan över Watch Dogs Legion fusk nedan för specifika fördelar som kan intressera dig.

Börjar med den första från gamerevolution.com, vi har flera förslag på Watch Dogs Legion Cheats enligt följande:

 • Enkla pussel
  • Att aktivera alternativet "Enkelt pussel" i menyn Tillgänglighet gör nodpussel mycket enklare.
  • Även om det är avsett som en funktion för att hjälpa till med tillgänglighet, fungerar det här hjälpsamma verktyget också som ett alternativ för dem som inte är fans av de ibland svåra nodroterande utmaningarna.
 • Snabba pengar
  • Som beskrivs i denna Game Revolution -guide är hackning av Parcel Fox -leveransdronor ett bra sätt att få pengar snabbt.
  • Hitta en väg som har många drönare som flyger förbi och samla dem alla för en stor utbetalning.
 • Öppna dörrar utan hacking
  • Som förklaras i den här guiden är det möjligt att öppna dörrar utan att använda Spiderbot eller interagera med dörrkonsolen.
  • Spelare kan locka vakter för att öppna dörrar för dem. Använd en emote eller skjut ett vapen för att locka deras uppmärksamhet.

En annan från cheatcc.com ger olika "power-ups" åt dig så att du lättare kan ta dig runt i spelet. Börjar med Watch Dogs Legion Cheats för:

oändlig pengar

Hitta en rekryterare med "Signing Bonus" -förmånen. Om du inte redan har en, hitta och rekrytera dem för att få 300 ETO. Använd Team-menyn och välj rekryteraren med "Signing Bonus" -förmånen. Gå till deras plats och pensionera dem. För att gå i pension för en operatör öppnar du Team-menyn, redigerar dem och väljer att gå i pension. Medan de fortfarande är i närheten väljer du och rekryterar dem till ytterligare 300 ETO. Gå sedan i pension igen. Upprepa denna process så många gånger du vill för en obegränsad summa pengar.

Defalt dolda mask

För att hitta Defalts dolda lager och mask (DJ-hacker / skurk från originalet Titta Hundar), gå till platsen markerad på kartan. Det är på vattenvägen i City of London. Gå öster om Millenium Bridge (en liten bro strax öster om TOAN -attackplatsen).

Gå till området markerat på kartan klockan 2, gå sedan in i tunneln vid tegelbyggnaden med en stege som leder ut i vattnet. Hoppa ner och undersök den låsta träporten nära vattnet- den här porten kan interageras med och öppnas klockan 2.

I fängelsehålan nedan hittar du ett gäng skyltdockor. Interagera med lådan under skrivbordet där skyltdockan sitter vid DJ-båset- den ligger längst bak till vänster på nattklubben. Öppna bröstet för att få standardmask.

Rekommenderade personer

Följande är en lista över rekommenderade operatörer som du kan rekrytera i början av spelet och deras förmågor.

Biodlaren

Plats: Slutför befrielsen från City of London. Biodlaren är en sällsynt operatör som du ibland hittar på hustaken. De har Bee Swarm-förmågan som distraherar och neutraliserar fiender.

De Hitman,en

Plats: Snabba resor till Westminster, Brewer Street. Titta ner i den närliggande gränden där du leker. Kolla efter 12. Hitman kommer med dödliga vapen och har gun-kata-förmågan, så att de direkt kan ta ner motståndare med vapen.

Den levande statyn

Plats: Gå utanför din HQ Pub eller i MI-6-området. Denna karaktär visas som en sten / guldstaty. Hans speciella förmåga gör att han kan gömma sig från strävan direkt genom att posera som en staty.

Polismannen

Plats: Gå till New Scotland Yard eller någon annanstans patrullera på gatorna. Poliser har förmågan att arrestera någon i spelet och sedan "rädda" dem. Du kan enkelt få människor på din goda sida. Du kommer också att kunna komma åt många statliga byggnader.

Notera: Precis som med Albion-anställda eller The Royal Guard, behöver du den tekniska uppgraderingen för Deep Profiling för att rekrytera dem.

Protestledaren

Plats: Gå till Camden, eller leta efter sammankomster och områden som är markerade med protestskyltar. Protestledaren har en speciell förmåga som gör att de kan rekrytera anhängare och skicka dem för att inaktivera fiender.

Kungliga vakten

Plats: I City of Westminster, gå utanför Buckingham Palace. Kungliga vakter ser snygga ut, men de har egentligen inga unika förmågor - förutom att de fritt kan komma in i Buckingham Palace.

Notera: För att låsa upp tecken som detta måste du göra Deep Profiler -teknikuppgraderingen.

Spionen

Plats: Gå nära utkanten av London Tower. Kontroll efter kl. 12. Du kan också slutföra befrielsen från City of Westminster. Spioner har en speciell spionbil. De har missiler gömda i sina strålkastare. Spioner bär också tysta pistoler och Spy Watch-förmågan som gör att de kan inaktivera fiendens vapen.

Stage Magician

Plats: I Lambeth, gå till fontäntorget några kvarter öster om pariserhjulet. Kolla på eftermiddagen. Denna mycket kraftfulla operatör har en speciell skicklighet som låter dig byta trohet till alla fiendens karaktärer.

Rekrytera fientliga operatörer

För att rekrytera operatörer som är dina fiender, eller i rivaliserande fraktioner, låsa upp Deep Profiling -teknikuppgraderingen för 20 tekniker. Det låter dig utföra särskilda uppdrag för att rekrytera fientliga rekryter. Det är en dyr uppgradering, men det låter dig märka poliser eller andra svårrekryterade karaktärer.

Du kommer att låsa upp ett speciellt uppdrag för att rekrytera den önskade operatören, men om du inte klarar det framgångsrikt kommer ditt mål permanent att hata DedSec. Således måste du prova någon annan.

Avgår oönskade personer

Så småningom kommer du att få fler operatörer än du behöver - eller så kan du få operatörer som slösar bort din ETO. För att ta bort en operatör, öppna menyn Operativ och välj sedan den operatör du vill gå i pension. I det nedre högra hörnet ser du ett alternativ att gå i pension. Om du går i pension kommer du att ta bort dem från din spelbara lista.

Undvik att bli kidnappad

Dina operatörer kan bli kidnappade slumpmässigt när du inte använder dem. Detta händer vanligtvis om DedSec är extremt hatad av olika fraktioner. När en kidnappning inträffar kommer ett speciellt uppdrag att låsas upp för att rädda den förlorade operatören.

För att minska dina chanser att kidnappa, använd icke-dödliga chockvapen och borttagningar. Eller skada inte någon under uppdrag, vilket är mycket möjligt. Kidnappningar mot DedSec sker på grund av fraktionshat, och fraktionshat orsakas av att döda/skada fraktionsmedlemmar.

Icke-dödliga borttagningar genererar mycket mindre hat mot din fraktion, särskilt jämfört med att döda med vapen. Om du går på en skjuttur, förvänta dig lite repressalier.

Alla utmaningsutmaningar

Sök på de angivna platserna för att hitta alla 22 Red Icons Borough-aktiviteter (Oppression Defiance-utmaningar) i Watch Dogs Legion fusk. Du måste slutföra dem för att befria stadsdelarna och göra dem trotsiga.

Vänd alla stadsdelar trotsiga för att få "Take Back London" -prestationen. Varje stadsdel har 3-4 röda ikoner på kartan. Det är stadsaktiviteterna som minskar förtrycket. Att göra alla låser upp Defiance -uppdraget för den stadsdelen.

Genom att fullfölja det uppdraget frigörs stadsdelen och gör den trotsig. Varje stadsdel låser upp en spelbar karaktär, markerar alla Tech Points (Skill Points) på kartan och gör människor lättare att rekrytera. Ingenting går att missa, eftersom du fortfarande kan göra allt efter att du har slutfört berättelsen i fritt roam -läge.

Gillar du vad du säger i Watch Dogs Legion Cheats ovan? Kolla in fler av dessa fuskartiklar här, bara på En Arg Gamer.

Legion släpptes den 29 oktober 2020 för Microsoft WindowsPlayStation 4, Xbox One och Stadia, och som en lanseringstitel i november för Xbox Series X/S, PlayStation 5 och Amazon Luna. Var noga med att kolla in spelet nu och spela med detta Watch Dogs: Legion Cheats!

Övriga nyheter