Hur var artikeln?

1550160cookie-checkDestiny Raid Reelease och introduktion av Crossplay
Blogg
22 May 2021

Destiny Raid Reelease och introduktion av Crossplay

Destiny 2 fans gläds över att en av deras ursprungliga raider, Vault of Glass, kommer att släppas om kl 6 BST den 22 maj. Spelare lämnar sig igen och undrar igen vem som kommer att segra i loppet om världen först, liksom vilka skillnader denna nya iteration kommer att medföra, och om några nya utmaningar kommer att införas för veteraner i spelet.

Det finns dock en fångst på denna raid - Bungie har bekräftat att den kommer att begränsa en del av utrustningen som kan användas för Vault of Glass världens första lopp. Till exempel kommer Hunter Exotic "Star-Eater Scales" att inaktiveras under de första 24 timmarna av raiden som kommer live.

Dessutom planerar Bungie att vara värd för en crossplay beta som börjar nästa vecka för att testa den kommande funktionen som gör att spelare från en konsol kan spela med andra från en annan konsol, en funktion som har varit mycket efterfrågad sedan spelets start.

Övriga nyheter