Hur var artikeln?

1550040cookie-checkRiot avslöjar den efterlängtade Dr Mundo-omarbetningen
Nyheter
26 May 2021

Riot avslöjar den efterlängtade Dr Mundo-omarbetningen

Efter mer än ett år på gång har förmågan och utformningen av Dr Mundo-omarbetningen avslöjats för spelet League of Legends. Riot har lyckats skapa en uppfriskande och ny design samtidigt som Dr Mundos kärnpersonlighet och karaktärsdrag är intakta. Medan hans Q- och R-förmågor faktiskt är desamma, har hans W, E och passiva berörts för att få Dr Mundo att uppfylla moderna standarder och i linje med det mer mobilitet och CC-fokuserade spelet som är modern League of Legends.

Nedan följer hans nya skicklighetsuppsättning:

Passiv - Går dit han trivs

Dr Mundo motstår nästa immobiliserande effekt som träffar honom, i stället förlorar han nuvarande hälsa och tappar en kemisk behållare i närheten. Dr Mundo kan plocka upp det genom att gå över det, återställa en del av maximal hälsa och minska denna passivs nedkylning. Fiender som rör sig över behållaren förstör den.

Dr Mundo har också ökat hälsoförnyelsen baserat på sin maximala hälsa.

Q - Infekterad bensåg

Dr Mundo kastar en infekterad bensåg, hanterar magisk skada på den första fiendens träff baserat på deras nuvarande hälsa och saktar ner dem.

W - Heart Zapper

Dr Mundo elektrokuterar sig själv i några sekunder, hanterar ihållande magiska skador på närliggande fiender och lagrar en del skador som han tar som grå hälsa. I slutet av tiden varar Dr Mundo en magisk skada på närliggande fiender och läker hans gråa hälsa om en fiende träffas (läka reduceras om bara minions eller monster träffas). Dr Mundo kan omarbeta Heart Zapper för att avsluta dess effekter tidigt.

E - Blunt Force Trauma

Passiv - Dr Mundo har bonusattackskador som ökar baserat på hans saknade hälsa.

Aktiva - Dr Mundo smälter in sin ”medicinska” väska i en fiende och hanterar fysisk skada baserat på hans saknade hälsa. Om fienden dör svävs de bort och hanterar denna förmåga minsta skada på fiender de passerar genom.

R - Maximal dosering

Dr Mundo pumpar sig med kemikalier och läker omedelbart en procent av hans saknade hälsa. Han läker sedan en del av sin maximala hälsa under en lång varaktighet, får bonusrörelseshastighet och attackskada medan han läker.

Du kan läsa mer om nya Dr Mundo här.

Kommentarer är stängda.

Övriga nyheter

det här är det här